Doktorvænget 44, 2. th., 7500 Holstebro

7500 doktorvaenget 44 2 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Med lejer og god forrentning

Velkommen til Doktorvænget 44, 2.th.

Specielt flot og totalt renoveret ejerlejlighed på 88 m² med sans for detaljer og kvalitet. Der er tilhørende kælderrum og adgang til cykelkælder samt vaskeplads til biler.

Ejerlejligheden er lys og indbydende og meget funktionelt indrettet. Ejerlejligheden er renoveret i 2017 med nyt køkken, badeværelse, gulve og troldtekt lofter, skydeskabe samt ny el og døre.

Ejerlejligheden er beliggende i et godt miljø med en god ejerforening med styr på vedligeholdelse af området både sommer og vinter. I tilknytning til ejerforeningen er en meget behjælpelig vicevært, stort vaskehus med alle vaskefaciliteter og altid rengjort. I det fælles område er 2 hyggelige grillpladser, legepladser samt bord og bænke flere stede. Herudover er der flere grønne områder til fri afbenyttelse.

Beliggende tæt på bymidten, indkøb i form af bl.a. Netto og med alt indenfor cykelafstand. Tæt på uddannelsesinstitutioner med eks. VIA lige overfor.

Indretning: Lys entré med indbygget skydeskabe i åben forbindelse til køkken/alrum med et moderne køkken i hvidt/sort inventar samt stenbordplade. Soveværelse med skydeskabe. Et ekstra værelse. Flot badeværelse med bruserum og moderne inventar. Lys og indbydende stue med en råmur i sort, som giver en ekstra dimension til stuen. I forbindelse med stuen er der udgang til en halvoverdækket terrasse mod vest.

Bo bynært – med en velfungerende ejerforening – tæt på indkøb samt skoleområderne. Alt er i cykelafstand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Doktorvænget 44, 2. th., 7500 Holstebro1.150.000 kr.13.068 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.448 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 88 ㎡Grund: 34035 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1962

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x