Doktorvænget 45, 2. th., 7500 Holstebro

7500 doktorvaenget 45 2 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Med lejer og god forrentning

Velkommen til Doktorvænget 45, 2.th.

Specielt flot og totalrenoveret ejerlejlighed på 54 m² med sans for detaljer og kvalitet.
Der er tilhørende kælderrum og adgang til cykelkælder samt vaskeplads til biler.

Ejerlejligheden er lys og indbydende og meget funktionelt indrettet. Ejerlejligheden er renoveret i 2015 med nyt køkken, badeværelse, gulve og troldtekt lofter, skydeskabe samt ny el.

Ejerlejligheden er beliggende i et godt miljø med en god ejerforening med styr på vedligeholdelse af området både sommer og vinter. I tilknytning til ejerforeningen er en meget behjælpelig vicevært, stort vaskehus med alle vaskefaciliteter og altid rengjort. I det fælles område er 2 hyggelige grillpladser, legepladser samt bord og bænke flere stede. Herudover er der flere grønne områder til fri afbenyttelse.
Beliggende tæt på bymidten, indkøb i form af bl.a. Netto og med alt indenfor cykelafstand. Tæt på uddannelsesinstitutioner med f.eks. VIA lige overfor.

Indretning: Lys entré i åben forbindelse til et moderne Invita køkken i sort/hvidt inventar . Soveværelse med skydeskabe. Flot badeværelse med bruserum og moderne inventar. Dejlig alrum/stue med god plads til både spisebord og hyggekrog.

Bynært – velfungerende ejerforening – tæt på indkøb samt skoleområderne. Alt er i cykelafstand….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Doktorvænget 45, 2. th., 7500 Holstebro750.000 kr.13.889 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.726 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 54 ㎡Grund: 2410 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1965

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x