Vranderupvej 204, 6640 Lunderskov

6640 vranderupvej 204 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Landejendom med lækker udsigt og svømmepøl

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/7 – klik på billede –

Idyllen er ikke til at tage fejl af. Her er luft mellem ejendommene, højt til himlen og absolut ro til at nyde udsigten over det kuperede markområde, og stadig tæt på byer. Hovedhusets førstesal har stort soveværelse, to store børneværelser, repos til hjemmekontor eller lektieområde og badeværelse. Underetagen har et lækkert køkkenalrum med HTH-køkken i et tidløst look og dejligt indbydende. Hele etagen har bjælkeloft, som bidrager til den harmoniske atmosfære. Stemningen forstærkes, når der er gang i brændeovnen inde i stuen. Ved alrummet er der et værelse til teenageren eller kontoret. Derudover rummer etagen hele to badeværelser, hvoraf det ene er placeret i gildesalen, der er med muret bar og plads til billard, bordtennis og bordfodbold. Gildesalen har egen indgang, som gæsterne kan liste ud af sidst på aftenen uden at forstyrre resten af huset.

Haven er yderst nem at holde, så I kan nyde udsigten og rådyrene, der ofte lægger vejen forbi. Grønne fingre har mulighed for stor køkkenhave. I får egen svømmepøl og en udendørs vildmarksbad, der vender ud mod markerne og skoven. Ren luksus og herlig selvforkælelse. Staldbygningen er perfekt til dyrehold i form af høns og kaniner. Maskinbygningen passer til mekanikeren eller håndværkeren, der ønsker at drive forretning hjemmefra.

Skolebussen kører til skolen, der ligger cirka fire kilometer væk. Her finder I også daginstitution og fritidshjem. Ti minutter i bil til Lunderskov og ellers et kvarter til Kolding Storcenter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vranderupvej 204, 6640 Lunderskov2.795.000 kr.13.386 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.436 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 218 ㎡Grund: 6450 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1989

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x