Kirkevejen 6, 6640 Lunderskov

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Trygt og dejligt hus i familievenlige omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/7 – klik på billede –

Villaen giver det unge par med familiedrømme eller børnefamilien plads og muligheder for at realisere visionerne for det gode hjem med trygge rammer. Planløsningen byder på tre gode værelser ved siden af hinanden, så børnene ikke har langt til forældrene om natten. Lige ved værelserne er der et badeværelse, køkken og en stor, lys vinkelstue. Boligen har kun haft én ejer, så I kommer ikke ud til et miskmask af indtryk, men I træder ind i en tidslomme med behov for modernisering, hvilket også afspejles i den fornuftige pris. Køkkenet kan omdannes til et stort og lyst køkkenalrum ved at lægge væggene ned ind til stuen. Det ene værelse kan gøres større ved at inddrage noget af entréen, mens der er mulighed for et ekstra badeværelse ved bryggerset, hvor der i dag er gæstetoilet.

Ejendommen har to terrasser, hvoraf den ene er vestvendt, mens den anden er sydvestvendt, hvilket giver sol det meste af dagen og om aftenen. Haven har en god størrelse til boldspil og grønne projekter, hvis I drømmer om at blive selvforsynende med grøntsager eller krydderurter. Børnene får masser af plads til at lege med kammeraterne i private og rolige omgivelser. Garagen er muret og har et tilstødende værksted og skur.

Børnene har fem minutter på cykel til skole og idrætshallen med gode træningsmuligheder. Kortere er der til daginstitutionen, SuperBrugsen, bageren og Lunderskov Station. Sidstnævnte gør det nemt for pendleren at komme hurtigt til Kolding, ligesom køreturen i bil tager ganske kort tid….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirkevejen 6, 6640 Lunderskov1.185.000 kr.7.476 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.966 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 135 ㎡Grund: 1000 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1966

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x