Harbogade 25A, 6990 Ulfborg

6990 harbogade 25a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Veludnyttet byvilla med ugenert gårdhavemiljø

Centralt beliggende byvilla med det hyggeligste gårdhavemiljø, hvor man kan sidde ganske ugenert på den syd/vest vendte terrasse. Haven er velanlagt med bede, buske og flisebelagt gangsti. Dertil er en god carport med delvist isoleret værksted/udhus og dertil nyere tagrender. Ulfborg er en særdeles velfungerende by med daginstitution, skole, idrætshal og gode indkøbsmuligheder mv. Dertil er anlægget med sine hyggelige gangstier ind imellem træerne og legepladsen der hitter hos de mindste.

Villaen fremstår med pudsede og grårmalede facader, sortmalede beton-tagsten og Dannebrogs-vinduer i stueplan.

Er indrettet med entre med opgang til 1. sal og med nedgang til kælder – hyggelig stue med trægulv og nyere glasdørsparti til køkken – velholdt køkken med adgang til stort værelse (kan også anvendes til spisestue/alrum) med trægulv – lyst badeværelse med bruseniche – pænt bryggers/bagindgang, her med udgang til haven.

1.salen indeholder et mindre repos – toilet med vinylbeklædte vægge og gulv – et gennemgangsværelse – 2 gode værelser og soveværelse med skabsplads.

Veludnyttet byvilla med hyggelig og ugenert have, centralt beliggende i Ulfborg by….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Harbogade 25A , 6990 Ulfborg695.000 kr.4.306 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.136 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 158 ㎡Grund: 563 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1950Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-21 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x