Overgade 14, 8400 Ebeltoft

8400 overgade 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Byhus med udsigt over Ebeltoft Vig og Ahl Hage

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/5 – klik på billede –

Sjældent udbudt byhus med flot udsigt over Ebeltoft Vig, Ahl Hage og byens tage.
I den helt centrale del af det “gamle” Ebeltoft ligger dette dejlige byhus/dobbelthus med en helt speciel atmosfære og et grundareal på mere end 1.000 kvadratmeter. Alt sammen lige her, midt i de brostensbelagte gader.
Haven er et kapitel for sig selv. Her hersker permakultur i fuldt flor af frugter, bær, krydderurter og grøntsager. På alle måder en enestående mulighed for dig, der drømmer om at dyrke din egen oase. Tilmed er der lagt en skøn terrasse med højbede samt Juliane-drivhus.
Ude som inde har sælger skabt et sted, hvor charme går op i en højere enhed. Her er både skævheder og nyere renoveringer, alt sammen med respekt for husets ånd.
Planløsningen fordeler sig på entré, toilet, stue i åben forbindelse med køkken, to værelser samt bryggers.
På førstesalen er der værelse, badeværelse og en fantastisk udsigtsstue med direkte udgang til altanen, hvor blikket lader sig kaste over haven, byens tage og Ebeltoft Vig.
Til ejendommen er der yderligere en selvstændig erhvervsenhed på 32 kvadratmeter med gulvvarme og ovenlysvinduer, der i sælgers ejertid har været benyttet som klinik. En ideel mulighed for gæstehus, teenageafdeling eller udlejning.
På Overgade 14 kan du nu udleve drømmen om et byhus med en helt usædvanlig have. Her er højt til himlen lige midt i Ebeltofts hjerte.
Velkommen hjem!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Overgade 14 , 8400 Ebeltoft2.950.000 kr.23.047 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.950 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 134 ㎡Grund: 1007 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1850Sidste tilstandrapport er fra: 2015-03-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x