Ullerødvej 56, 3400 Hillerød

3400 ullerodvej 56 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hus med charme og muligheder på solrig grund – tæt på skole og indkøb

Dette hus har en særdeles central beliggenhed i Ullerød med alle dagligdagens fornødenheder inden for kort afstand. Huset trænger sine steder til opdatering, og I får gode muligheder for at sætte jeres eget præg på ejendommen. Her kan I renovere, bygge om eller bygge ud efter jeres helt egne ønsker. Det bebyggede areal er på 79 m2 med fuld kælder, hvilket kun udgør ti procent af den 797 m2 store grund. Der kan bygges op til 130 m2 mere på grunden, så der er rig mulighed for at skabe en rummelig familievilla og stadig have masser af plads i haven.

Huset daterer sig tilbage til 1955 og har masser af sjæl og charme og skæve vinkler. Bemærk også det flotte massive gulv i sildebensparket i stuen og det ene værelse. I husets stueplan er der desuden et køkken i halvåben forbindelse med stuen samt et badeværelse og endnu et værelse. Hertil kommer en fuld kælder med disponible rum.

Haven er godt skærmet af og primært udlagt med græs, så her kan I også forme uderummet efter jeres egne ønsker. I kan desuden glæde jer over et æbletræ.

Med adresse her kommer I til at bo i børnevenlige omgivelser tæt på både natur og daglige fornødenheder. I kommer let til vuggestue, børnehave, skole og idrætsfaciliteter, og der er ligeledes bekvem gåafstand til supermarkeder. Endelig kan turen til Slotssøen og Hillerøds hyggelige bymidte klares på under ti minutter på cykel.

Er I blevet nysgerrige efter at høre mere om dette hus med de mange muligheder? Kontakt EDC og book en fremvisning allerede i dag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ullerødvej 56 , 3400 Hillerød2.495.000 kr.22.060 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.931 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 79 ㎡Grund: 797 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1955Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-07 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x