Nørregade 5, 9690 Fjerritslev

9690 norregade 5 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Ældrevenlig bolig i hjertet af Fjerritslev

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/5 – klik på billede –

Ældrevenlig bolig i hjertet af Fjerritslev

Fin rødstensvilla i et plan, med en attraktivt beliggende i et roligt kvarter, tæt på centrum.
Denne charmerende etplans bolig, er det perfekte tilflugtssted for dem, der søger en ubesværet livsstil. Boligen her kombinerer funktionalitet og bekvemmelighed på en elegant måde. Blandt andet er der ingen dørtrin, hvilket gør det utrolig nemt for alle at komme omkring i boligen.

Når du træder indenfor i den lille entre, bliver du straks mødt af den varme og indbydende atmosfære som kendetegner hele boligen.
Videre inde findes en fordelingsgang som fordeler til et lyst og dejligt køkken med god skabs -og bordplads, et badeværelse med bruseniche og gulvvarme, et praktisk lille kontor, et dejligt stort og rummeligt soveværelse med indbyggede skabe og til huset samlingspunkt, som er den store lyse dagligstue.
Stuen er i 2006 udvidet med en rummelig tilbygning, med store vinduespartier og terrassedøre som fylder rummet en masse naturligt sollys uanset årstid og samtidigt giver adgang til et skønt flisebelagt terrassemiljø.

Udendørs findes også et lille have-område som både kan skures ned til minimalt vedligehold eller skrues lidt op, hvis man stadig ønsker at holde lidt have. Beliggenheden her, er helt perfekt hvis man leder efter en villa i gåafstand til alt det essentielle i dagligdagen plus alt det sjove som Fjerritslev by også kan byde på.

Huset er billigt at opvarme og energimærket har beregnet det til 15.000 kr. årligt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørregade 5 , 9690 Fjerritslev1.195.000 kr.12.071 kr/㎡Ejer Udgifter: 907 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 108 ㎡Grund: 380 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1983Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-17 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x