Birkelsevej 7, 9440 Aabybro

9440 birkelsevej 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa med yderst central beliggenhed i Aabybro

Velkommen til Birkelsevej 7 i Aabybro, et hus med en fremragende central beliggenhed.Indvendig:Rummelige bryggers/entré udgør en praktisk og indbydende indgang til boligen. Boligen byder på tre værelser samt et stort soveværelse. Køkkenet er udstyret med god spiseplads og giver direkte adgang til en stor opholdsstue. Herfra kan du træde ud på den dejlige terrasse, der blev renoveret i 2022. Badeværelse med bruseniche,Dette hjem tilbyder enestående muligheder for ombygning og renovering, så du kan tilpasse det til dine personlige præferencer og stil.Beliggenhed:Beliggende i hjertet af byen, er ejendommen blot få minutters gang fra indkøbsmuligheder, offentlig transport og et væld af sports- og træningsfaciliteter, herunder byens DGI-hus og stadion. Her får du nem adgang til alt, hvad byen har at tilbyde.Kontakt os for at bestille en fremvisning af boligen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkelsevej 7 , 9440 Aabybro1.145.000 kr.8.226 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.511 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 134 ㎡Grund: 735 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-29 check den her

Birkelsevej 7, 9440 Aabybro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Skønt hus på en central beliggenhed

Birkelsevej 7 i Aabybro er et gedigent hjem, der byder på masser af plads og komfort. Med tre værelser og et stort, indbydende soveværelse er der rigeligt med plads til hele familien.

Huset har også et rummeligt bryggers/entré og to disponible rum, der giver masser af muligheder for opbevaring og ekstra plads til at brede sig. Badeværelset er yderst rummeligt og her er dobbeltvask og rigelig med plads til, at alle kan få deres morgenrutiner overstået på ingen tid.

Det pæne og velholdte køkken byder på direkte adgang til stuen og spisestuen, hvilket gør det nemt at underholde gæster og samtidig nyde familiens selskab. Når vejret tillader det, kan du nyde den vestvendte terrasse, der tilbyder masser af sollys om eftermiddagen og aftenen. Det er det perfekte sted at slappe af og nyde de smukke omgivelser. Huset har også en udestue, der giver ekstra plads til afslapning og en carport, der holder din bil beskyttet og tør i regnvejr.

Alt i alt er Birkelsevej 7 i Aabybro en drømmebolig, der tilbyder masser af plads, komfort og bekvemmelighed til hele familien. Det er et sted, hvor du kan slappe af og nyde livet, mens du skaber mange gode minder sammen med dem, du holder af….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkelsevej 7 , 9440 Aabybro1.245.000 kr.8.944 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.860 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 134 ㎡Grund: 735 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-29 check den her