Teestrup Nedenvej 29A, 4690 Haslev

4690 teestrup nedenvej 29a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderniseringsklar villa med rolig beliggenhed nær Haslev

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/5 – klik på billede –

Fem kilometer vest for Haslev ligger denne étplansvilla fra 1978 i landsbyen Teestrup på Teestrup Nedenvej 29A og venter på en familie eller et par med planer om familieforøgelse, der selv ønsker at modernisere, så jeres fremtidige hjem kommer til at matche til jeres ønsker og ideer til punkt og prikke.

Boligarealet er på 119 kvadratmeter og planløsningen er praktisk med værelsesafdeling i den ene side af huset bundet sammen af en lille fordelingsgang til alle tre værelser og det store badeværelse, der er udstyret med badekar. I kan lukke døren ind til værelsessektionen, så man kan sidde i fred og ro i opholdsafdelingen, hvor I får et traditionelt og hyggeligt spisekøkken.

I kan modernisere køkkenet, men det er såmænd fuldt funktionelt, så det også kan benyttes, som det fremstår. Det gælder også de øvrige rum i huset, der over hele linjen holder den originale stil fra byggetidspunktet. Spisekøkkenet deler væg med boligens største rum, nemlig stuen, der holder en ganske god størrelse, ligesom her er skydedør ud til en vestvendt terrasse.

Grunden er på 781 kvadratmeter og rummer en skøn have med mange smukke, velduftende blomsterbuske og enkelte høje træer, der medvirker til at give grunden karakter. Der er også god plads til leg og boldspil på den pænt store plæne. Haven er i det hele taget ugeneret, så I kan se frem til privat ophold udover en god, lang markudsigt. I får også mulighed for at gå lange, fredfyldte gåture i området….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Teestrup Nedenvej 29A , 4690 Haslev1.125.000 kr.9.454 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.488 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 119 ㎡Grund: 781 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1978Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-26 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x