Akacievej 18, 4200 Slagelse

4200 akacievej 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot renoveret murermestervilla med en central beliggenhed i Slagelse

Velkommen til Akacievej 18 – En pragtfuld murermestervilla der fremstår fuldstændig gennemrenoveret og oser af kvalitet og komfort.

Denne ejendom er beliggende i et børnevenligt og roligt boligområde, men med både bymidten og togstationen inden for behagelig gåafstand. Fra øjeblikket du træder indenfor, vil du bemærke det lyse og indbydende hjem, der strækker sig over 3 veludnyttede plan plus en funktionel højloftet kælder.

Af specielle detaljer kan nævnes: Billig opvarmning via fjernvarme, Nyt tag fra 2020, nyere vinduer samt nyere køkken og badeværelse samt meget mere.

Boligen rummer 3 gode værelser, ideelle for den voksende familie eller til dem, der ønsker ekstra plads til kontor eller hobbyrum.

Ejendommen indeholder: Stor entré med trappe til kælder og 1. salen, lækkert lys køkken med plads til spisebord og udgang til haven. Hyggelige stue med vinduer mod vest.

1. salen indeholder et stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt 2 store værelser. 2. salen indeholder repos/kontor samt stort børneværelse.

Kælderen, som er tør og højloftet, indeholder vaskerum med bad, viktualierum samt 2 store disponible rum.

Foruden boligen forefindes dejlig stor flisebelagt terrasse, hvor af den ene del er overdækket, have samt indkørsel.

Akacievej 18 i Slagelse er en ejendom, som skiller sig ud. Den inviterer til et trygt familieliv, med kort afstand til byens tilbud og infrastruktur. Denne villa byder på charmen fra fortiden og bekvemmelighederne fra nutiden.

For yderligere information og detaljer om denne ejendom, er du velkommen til at kontakte os. Her har du muligheden for at skabe dit nye hjem med hjerte og sjæl….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Akacievej 18 , 4200 Slagelse2.995.000 kr.16.384 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.390 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 144 ㎡Grund: 432 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1922Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-07 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x