Havrevænget 56, 4690 Haslev

4690 havrevaenget 56 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Arkitekttegnet og velholdt murstenshus i et roligt kvarter

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/5 – klik på billede –

Dette solide murstenshus, der er tegnet af en lokal arkitekt, byder velkommen til 194 etagemeter, fordelt med 149 kvadratmeter i stueplan og på første sal, mens de resterende 45 kvadratmeter er i kælderen, hvor I kan se frem til et stort rum med skabsvæg, et vaskerum og et krearum plus et mindre til vin og andet forråd.

I stueplan er der en afdeling med tre værelser og badeværelse foruden opholdsafdelingen med et rummeligt køkken og en stue med sydvendt terrassedør. Køkken og stue deler væg, så I kan skabe et stort og åbent køkkenalrum, hvori også gangen kan indlemmes. Udover badeværelse er der toilet i stueplan, og ovenpå får I et tophyggeligt opholdsrum med 3,56 meter op kiploftets spids.

Haven er anlagt, så den er nem at passe i hverdagen, og der er både god plads til aktiviteter på plænen og terrasseområder til hygge og ophold på begge sider af huset. På den sydvendte terrasse er der markise. Garagen, der er muret og i samme stil som boligen, har også plads ovenpå til mange effekter.

I får adresse i et roligt villakvarter med behagelig kort afstand til den nærmeste skole, og det er også nemt at komme en tur i skoven, hvor der er mulighed for hver dag at gå en afslappende tur eller en gang imellem at løbe en motionstur. Stationen med den hurtige forbindelse til eksempelvis København og de alsidige indkøbsmuligheder ligger inden for halvanden kilometer fra huset, og det tager heller ikke mange minutter at cykle til svømmehal, fodboldbaner og de Haslevs sportsfaciliteter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Havrevænget 56 , 4690 Haslev2.195.000 kr.13.058 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.689 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 149 ㎡Grund: 744 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-29 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x