Gassehaven 65, 2840 Holte

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Arkitekttegnet rækkehus med 4 værelser i det naturskønne Gl. Holte

Åbent hus med tilmeldingskrav 12/5 – klik på billede –

Stilrent arkitekttegnet rækkehus fra 1975, tegnet af den prisbelønnede arkitekt Palle Suenson. Ejendommen er beliggende på en rolig stikvej i et naturskønt og børnevenligt område ved Søllerød Golfklub. Inden for 100 meter finder du Søllerød Naturpark, som er stort fredet naturområde med kuperet landskab, bølgende marker, små skove og søer, som inviterer til fantastiske gå -løbe og cykelture.
Inden for gåafstand finder du både skole, børneinstitutioner, offentlig transport, gode indkøbsmuligheder, et væld af sportsfaciliteter og få kilometer fra ejendommen, Nærum gymnasium.
Rækkehuset har rigeligt med plads til den store familie og byder på hele 148 kvm. bolig fordelt på to plan. Ved ankomst til huset mødes du af fordelingsentré hvor du til højre finder rummeligt soveværelse med tilstødende brusebadeværelse. Til venstre for entréen træder du ind i huset karakteristiske glashus der rummer husets store køkken alrum. Fra det pæne og rummelige køkken er der direkte adgang til terrassen og den hyggelige og solrige syd- vestvendte have. Glashuset, der er gennemgående i to etager med ca. 5 meter til loftet, giver et fantastisk lys og et behageligt klima hele året rundt.
Fra køkkenalrummet har du via fordelingsgang, adgang til to pæne værelser og endnu et badeværelse. Ad trappe fra køkkenalrummet ledes du til overetagen der byder på rummelig og lys opholdsstue på reposen og endnu en stue/ værelse på ca. 23 kvm. I forbindelse med stuen finder du yderligere to rum der passende vil kunne benyttes som kontor eller lignende.
Huset har egen carport og rummeligt opbevaringsskur….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Gassehaven 65 , 2840 Holte6.495.000 kr.42.590 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.899 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 148 ㎡Grund: 303 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1975Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-21 check den her