Bakkekammen 81, 3600 Frederikssund

3600 bakkekammen 81 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Eftertragtet, meget velholdt rækkehus

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/5 – klik på billede –

Velkommen til Bakkekammen 81, et eftertragtet rækkehus beliggende i det charmerende og yderst børnevenlige område ved Roskilde Fjord i Græse Bakkeby i Frederikssund. Dette meget velholdte hjem byder på et behagelig indemiljø og er med den fleksible indretning og et boligareal på 127 m², perfekt til både både store og små familier. Bygget i 2004 og ombygget i 2010, hvor 1. salen er indrettet. Et rækkehus der byder på moderne bekvemmeligheder, gennemførte detaljer og en optimal planløsning.
Med husets ialt 4 værelser samt et stort fællesrum/alrum/hobbyrum/kontor på 1. salen, er der masser af plads til at indrette sig, uanset om du har brug for et hjemmekontor, gæsteværelse eller børneværelse. Den 251 m² store grund er velanlagt med stor fliseterrasse i forhaven og fliseterrasse og græsplæne i baghaven. En passende og overkommelig have som både er privat og nem at gå til. Haven støder op til fælles grønt område og både indenfor og udenfor haven er der rig mulighed for udendørs leg og afslapning. Den børnevenlige atmosfære i området sikrer, at dine børn kan udforske og lege trygt. Fælles parkeringsområde ud for boligen på den lille lukkede vej med meget begrænset trafik. Desuden udhus samt overdækning til cykler m.v.
Beliggenheden nær Roskilde Fjord tilbyder fantastiske naturskønne omgivelser, perfekte til gåture og udendørs aktiviteter. Samtidig er der let adgang til skolen, indkøbsmuligheder og børneinstitutioner samt offentlig transport, hvilket gør hverdagen bekvem og praktisk.
Alt i alt byder dette rækkehus på en fantastisk mulighed for at bo i et naturskønt og familievenligt område, samtidig med at man har alle hverdagens fornødenheder lige ved hånden. Tag skridtet ind i dit nye hjem på Bakkekammen 81, og oplev alt, hvad denne dejlige bolig har at tilbyde.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Bakkekammen 81 , 3600 Frederikssund2.995.000 kr.23.353 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.767 kr/mdrRækkehusEnergimærke: BStørrelse: 127 ㎡Grund: 251 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2004Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-08 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x