Ørbækvænge 7, 4600 Køge

4600 orbaekvaenge 7 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderniseret og indflytningsklar etplansvilla i Køge Nord

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/5 – klik på billede –

Velkommen til Ørbækvænge 7, hvor dette fantastiske familiehjem venter på sine nye ejere! Med 147 kvadratmeter er der masser af plads til at føle sig hjemme.

Denne flotte étplans villa byder på tre velindrettede værelser og to moderne badeværelser, så der er plads til hele familien og måske endda lidt ekstra. Badeværelserne har et enkelt og stilfuldt design. Køkkenet er hjertet af hjemmet og her skuffer det ikke. Det stilfulde køkken fra 2023 byder på ikke én, men to håndvaske og en praktisk Quooker, der kan levere kogende vand på et øjeblik. Uanset om du laver pasta eller bare skal nyder et glas koldt danskvand, vil Quookeren gøre det nemt og bekvemt.

Når du træder ind i boligen, vil du straks bemærke de flotte gulve, der strækker sig gennem alle rum. Fra køkken/alrummet kan du træde ud i den rummelige have, hvor en smuk terrasse venter på hyggelige sommeraftener med familie og venner.

Beliggenheden er en sand perle i Køge Nord med nem adgang til både offentlig transport, Kirstinedalskolen og hverdagens fornødenheder. Køge Nord station er blot en kort tur væk, hvorfra du kan nå Københavns hovedbanegård på kun 20 minutter med tog. Desuden er du tæt på skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, hvilket gør det til en ideel beliggenhed for familier.

Denne bolig skiller sig ud med sine ekstra features, herunder en hyggelig pejseindsats, der vil skabe uforglemmelige øjeblikke på kolde vinteraftener.

Alt i alt tilbyder denne bolig en unik kombination af stil og funktionalitet, der gør den til det perfekte sted at kalde hjem. Kontakt os i dag for at arrangere en fremvisning og oplev selv, hvad denne bolig har at byde på!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ørbækvænge 7 , 4600 Køge3.995.000 kr.26.545 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.962 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 147 ㎡Grund: 820 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1972Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-08 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x