Myhlenbergvej 24, 9510 Arden

9510 myhlenbergvej 24 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende familievilla i naturskønne Arden. Velholdt med solrig træterrasse og børnevenlig have

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/5 – klik på billede –

I naturskønne og børnevenlige Arden har vi fornøjelsen at udbyde denne velholdte villa, der har rigtig meget at byde på – blandt andet en skøn, solrig, hævet træterrasse med udsigt til en stor, stemningsfulde have med træer og hyggekroge. En have alle børn vil elske!

Huset har et boligareal på 124 veldisponerede og lyse boligkvadratmeter i et plan, og læg hertil både 110 kvadratmeter disponibel kælder, samt udhus og carport.

I bydes velkommen indenfor i stor, lys entré/fordelingsgang med adgang til husets store, flotte køkkenalrum, hvor der er skuet op for den gode stemning med en brændeovn. Fra køkkenalrummet er der udgang til den store, skønne vestvendte træterrasse, der som tidligere nævnt har et både dejligt og praktisk ”view” over den børnevenlige have med flotte træer, hyggekroge og stemning.

Indenfor byder huset desuden på fjernsynsstue – adskilt fra køkkenalrummet med en stilfuld fransk dør – lækkert badeværelse med gulvvarme, soveværelse og yderligere to store værelser.

Desuden en fin kælder med disponible rum.

Huset er tilsluttet fjernvarmen i Arden.

Den dejlige villa ligger på Myhlenbergvej – centralt i byen – tæt på byens butikker, kulturhus, skole, bibliotek, togstation, rideskole, svømmehal og idrætsanlæg.

Samtidig er skønne Rold Skov og smukke St. Økssø, der er en af Danmarks reneste badesøer, kun en lille køre-, gå- eller cykeltur væk.

Arden er i dag en meget attraktiv by for børnefamilier. Byens skole er moderniseret, og der et stort udvalg af fritids- og idrætsfaciliteter – og så stopper toget i byen, hvilket gør det nemt at pendle til både Aalborg, Aarhus, Randers og Hobro.

Det vil glæde os at vise jer Myhlenbergvej 24, Arden – en villa med mange plusser i bogen – de skal opleves!
©EDC Terndrup

VARME
Villaen opvarmes med fjernvarme og brændeovn

VAND
Villaen er tilsluttet fælles privat vand fra Arden vandværk

KLOAK
Villaen er tilsluttet offentlige kloakker…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Myhlenbergvej 24 , 9510 Arden1.395.000 kr.7.817 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.949 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 124 ㎡Grund: 1527 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1949Sidste tilstandrapport er fra: 2020-08-09 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x