Dagmarsvej 9, 6720 Fanø

6720 dagmarsvej 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Særdeles charmerende og hyggeligt Fanøhus beliggende midt i det gamle Nordby

Beliggenhed, charme og hyggelige rammer – det er hvad, der beskriver Dagmarsvej 9 allerbedst. Her er du nemlig i hjertet af Nordby, og alligevel tilbagetrukket i roligt kvarter. Samtidig er huset fra 1805 særdeles charmerende, og du får bare sådan en hyggelig fornemmelse, når du ankommer til Fanøhuset med de sprossede vinduer og stråtag – her summer egentlig bare af ægte idyl!

Den hyggelige fornemmelse fortsætter indenfor, hvor du bliver budt velkommen i entréen, her er rig plads til overtøjet, og du kan forsætte ind i køkkenet, herfra er der åben til spisestuen og den hyggelige dagligstue. Endvidere byder stueplan på badeværelse. På 1.salen er er et dejligt soveværelse, og et mindre værelse. Udenfor venter en rigtig hyggelig gårdhave, hvor I kan nyde udelivet helt ugenert.

Hele hverdagen kan klares på Fanø – indkøbene kan klares i de lokale butikker, fritiden kan fordrives i foreningslivet og hyggen kan klares i de charmerende gader eller i gårdhaven. Trænger du alligevel til lidt luftforandring? Så er du blot 12 minutter fra Esbjerg.

Egentlig skal det bare opleves – og vi glæder os til at møde dig på Dagmarsvej 9….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Dagmarsvej 9 , 6720 Fanø1.798.000 kr.22.475 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.541 kr/mdrRækkehusEnergimærke: GStørrelse: 80 ㎡Grund: 213 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1805

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x