Arnakvej 52, 8270 Højbjerg

8270 arnakvej 52 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velbeliggende sydvendt udsigstvilla over Marselisskoven

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/5 – klik på billede –

Denne indbydende villa, beliggende på Arnakvej 52 i 8270 Højbjerg, ligger på en lukket vej i Skåde Bakker, tæt ved Marselisborgskovene, og den har en fantastisk udsigt til skoven takket være dens høje placering.
Villaen har et boligareal på 200 m² og et kælderareal i underetagen på 80m². Villaen er opført i år 1976 og består af mange gode værelser. Haven er pragtfuld og solvendt, og ligger på en rolig og børnevenlig villavej, med skoven og vandet tæt ved. Villaen har en murstensfacade og et sort glaseret tegltag fra 2004. De fleste vinduer har energiruder, og huset er efterisoleret.

En dobbeltgarage med isoleret skur er også en del af ejendommen. Indendørs er der masser af naturligt lys, især i stuen med dør ud til terrassen. Køkken-alrummet er rummeligt og tidløst. Stueetagen har desuden et mindre værelse/kontor og et stort soveværelse med direkte adgang til et lækkert badeværelse.

Underetagen tilbyder yderligere to værelser, vaskerum, et badeværelse med sauna, et disponibelt rum og en pejsestue med udgang til haven. Underetagen vil være nem at indrette til en børnefamilie. Afhængig af købers ønske for anvendelse, kunne man også indsætte en skydedør med newyorker stil til det store disponible rum, hvor der også er lysindfald fra lysskakt. Det kunne evt. udnyttes til bordtennisrum, bar, motion eller legerum.

Haven er en skøn solrig oase med et charmerende drivhus og velindrettede terrasser, perfekt til hyggelige stunder i sommerhalvåret. Villaen er placeret på en 1096 m² stor grund, der giver masser af plads til udendørsaktiviteter.

Der er gode stisystemer i området, der fører direkte til skoven og Skåde Skole, samt gåafstand til daginstitution og busstoppested. Indkøb kan klares på cykel, og Aarhus C kan nås på få minutter i bil. Dette område er ideelt beliggende med sin nærhed til naturen og det praktiske ved bylivet, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo for både børnefamilier og seniorer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Arnakvej 52 , 8270 Højbjerg9.995.000 kr.41.089 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.415 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 200 ㎡Grund: 1096 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1976Sidste tilstandrapport er fra: 2023-01-19 check den her

Arnakvej 52, 8270 Højbjerg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot villa med fri udsigt over skoven i Skåde Bakker

På en lukket vej i Skåde Bakker lige ved Marselisborgskovene ligger denne indbydende villa, der kan bryste sig af en 180 graders fri udsigt til skoven takket være den høje placering. Boligen er tilmed yderst velholdt og rummelig, og I kan se frem til 140 m² i stueplan, som suppleres af den gode kælder, hvor 60 m² er godkendt til beboelse. Glæd jer også til den pragtfulde have. I flytter ind på en rolig og børnevenlig villavej, hvor beliggenheden især udmærker sig ved nærheden til skoven og vandet. I området er der gode stisystemer, der fører jer direkte til skoven og Skåde Skole, og så får I gåafstand til daginstitution og busstoppested. Indkøbene klares i cykelafstand, og bilen bringer jer til Aarhus C på ti minutter. Villaen fra 1976 er opført med en murstensfacade, der toppes af et sortglaseret tegltag fra 2004. De fleste af vinduerne er blevet forsynet med energiruder, og så er huset også blevet efterisoleret. I får desuden glæde af en dobbeltgarage med et isoleret skur for enden. Indenfor hersker en behagelig atmosfære, der understreges af det skønne lysindfald. Det kommer især til udtryk i stuen med to døre ud til den hævede terrasse, hvor vuet over skovens trækroner virkelig kommer til sin ret. Herfra er der åben forbindelse til køkken-alrummet, og der er god plads til madlavningen i det tidsløse køkken.I stueplan venter jer tillige et mindre værelse og et stort soveværelse med walk-through-closet og direkte adgang til et lækkert badeværelse med to håndvaske og en muret bruseniche. Den høje kælder supplerer med to værelser, et vaskerum, et badeværelse med sauna, et disponibelt rum og en stue med udgang til haven. Haven udgør en dejlig udendørsoase med et charmerende drivhus, og de solrige terrasser indbyder til mange hyggelige timer i sommerhalvåret.Se en flot præsentation…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Arnakvej 52 , 8270 Højbjerg10.575.000 kr.43.474 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.505 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 200 ㎡Grund: 1096 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1976Sidste tilstandrapport er fra: Tilstandsrapport H-23-01340-0003 - 2023-01-19 check den her