Fuglebakkevej 36, 2000 Frederiksberg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Enderækkehus med den perfekte beliggenhed i det attraktive Fuglebakkekvarter.

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/5 – klik på billede –

Huset er tegnet af den anerkendte arkitekt Thorkild Henningsen og er bygget i 1928. Thorkild Henningsen selv beboede huset, det tager vi som et stempel på at beliggenheden er en toptop placering i rækkerne. Kvarteret er kendt for de stille (bag)veje, som er med til at give en unik stemning af barneleg og fuldstændig uforstyrrethed.

Huset emmer af charme med byggestilens flotte detaljer og fremstår meget originalt. Man træder ind i en rummelig entré med adgang til begge stueplanens rum, køkkenet samt opgang til 1. sal. Først på venstrehånd finder man husets dagligstue. Stuen er indrettet med karnap, som oplyser hele rummet og samtidigt giver et hyggeligt kig til haven. I forlængelse af den store stue finder man den hyggelige spisestue; her har du direkte udgang til den skønne baghave. Køkkenet er ældre og har vindue med kig til baghaven. Her har man mulighed for at etablere køkken-alrum. På 1. sal har man et stort forældresoveværelse, to gode børneværelser, samt to badeværelser. Det ene med badekar og det andet med bruseplads, begge opført i tidløse materialer. Inddelingen passer helt perfekt til børnefamilien, som ønsker en god fordeling af værelser til alle i husstanden. 2. sal er ikke udnyttet, men som mange af naboerne, er dette muligt, hvilket giver nogle skønne ekstra kvadratmeter. Husets kælder indeholder egen indgang fra baghaven, og 3 rum i alt, som er ligger op til god opbevaring, et bryggers og et lille værksted. Flere af rækkehusene har med tiden også fået et ekstra badeværelse i kælderen. Hele huset, på nær badeværelserne, trænger til en renovering i større eller mindre grad. Husets dejlige solrige haver kan nydes hele året rundt og er gennem tiden blevet godt tilplantet, så uderummet føles som en skøn aflukket have. Der er direkte adgang fra baghaven til den lukkede bagvej, hvor sommermorgener kan nydes. Huset har en fantastisk atmosfære og danner de perfekte rammer om en familie.

Det er især beliggende i det yderst eftertragtede Fuglebakkekvarter, med områdets grønne pladser og ikke mindst Skolen på Duevej, der er en af Frederiksbergs mest attraktive skoler, samt tæt på både vuggestue og børnehave….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fuglebakkevej 36 , 2000 Frederiksberg13.995.000 kr.77.621 kr/㎡Ejer Udgifter: 8.506 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 158 ㎡Grund: 347 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1928Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-02 check den her