Vagtelvej 39 1-tv, 2000 Frederiksberg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Stor 3-værelses lejlighed placeret roligt i Fuglebakkekvarteret

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/5 – klik på billede –

Beliggende i det eftertragtede fuglebakkekvarter, som er kendetegnet ved en god blanding af smukke villaer, de karakteristiske rækkehuse og enkelte gode lejlighedsejendomme. Lejligheden ligger i rolige omgivelser og fra lejligheden er der en kort gåtur til s-tog og indkøbsmuligheder i form af Spar, Netto, Menu mv. Den yderst eftertragtede Skole ved Duevej er ligeledes få hundrede meter væk.
Dette er en veldrevet ejerforening med gode fællesfaciliteter, såsom gratis p-plads, legeplads, swimmingpool mm. Desuden er der cykelkælder samt eget aflåst kælderrum.

Selve lejligheden fremstår original med få ændringer, er godt fordelt og har et godt lysindfald. Du træder ind i den store rummelige entré, hvorfra der er adgang til alle lejlighedens rum. Samlingspunktet er uden tvivl det rummelige køkken, her er masser af opbevarings- samt arbejdsplads. Derudover er der god plads til spisende gæster eller blot til at være sammen med familien. Lejligheden indeholder også en god stor og lys stue, hvor der her er god plads til sofaarrangement. Stuen oplyses af det store vestvendte vinduesparti og dette skaber en dejlig rumfornemmelse. Fra opholdsstuen, er der adgang til en vestvendt altan. Fra stuen og altanen er der en skøn udsigt til de grønne arealer. Lejligheden byder desuden på 2 store værelser, hvor der god plads til opbevaring. Det ene værelse ligger i forbindelse med stuen, og kan bruges som en ekstra stue, kontor eller gæsteværelse. Badeværelset er rigtig godt udnyttet med et badekar og har som et unikt punkt ved gavllejlighederne, et vindue til udluftning. Ved siden af badeværelset er der et gæstetoilet, som flere også vælger at udnytte et lille bryggers.

Der er flere steder set i foreningen, at beboerne har valgt at rykke rundt på rumfordelingen, ved at flytte køkkenet ind i en lille stue og derefter dele det gamle spisekøkken op i to små værelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vagtelvej 39 1-tv, 2000 Frederiksberg4.295.000 kr.41.699 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.832 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 103 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1969