Østerbyvej 54A, 6470 Sydals

6470 osterbyvej 54a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Her kan du erhverve en ejendom, der både kan danne en god base om familien og samtidig give en god lejeindtægt.Indretningen på grunden giver mulighed for at hygge sig ugenert på de enkelte terrasser eller tage del i fællesskabet på plænen.Der er to helårsboliger, dels en mod vejen – 54, der nu benyttes af ejer (121 m2) tidligere benyttet som erhverv – her er der en lys stue med stort åbent køkken og udgang til vestvendt terrasse. Soveværelse og et stort dejligt badeværelse med bruser og gulvvarme.Dels en bagvedliggende bolig 54 A (128 m2) der er indrettet med flere værelser. Indretningen rummer således et godt vestvendt indgangsparti, stort køkken med udgang til gårdhaven, stue med laminatgulv, depot/kontor, badeværelse med bruser, 3 soverum alle med 2 senge samt et bryggers og fyrrum.De to ferielejligheder er samme størrelse 70 m2, men forskelligt indrettet.54 B har en mindre entre, stue med åbent køkken hvor der er udgang til baghaven, badeværelse med bruser og to soverum, et med dobb. seng og et bagvedliggende med 4 køjer. Foran lejligheden er der en god sydvendt overdækket terrasse ud mod plænen.54C har en mindre entre, stue med åbent køkken hvor der er udgang til baghaven og badeværelse med bruser. Derudover et særskilt værelse med op til 4 sovepladser og endelig et soveværelse med dobb. seng og adgang til eget bad med bruser. Som ved nabolejligheden er der foran lejligheden en god sydvendt overdækket terrasse ud mod plænen.Ved de to ferielejligheder er der en udendørs stålvask til lystfiskerne og et fælles teknikrum med vaskemaskine og opvaskemaskine.Der er mange kombinationsmuligheder, to muligheder for hvor man selv vil bo, en mulighed for at kombinere bolig og erhverv, samtidig med at der er et afkast fra ferielejlighederne og endelig kan man vælge at benytte det hele selv. Ejer har valgt kun at udleje i en begrænset periode maj/juni til oktober derfor er potentialet ikke helt udnyttet. Ferielejlighederne har givet en lejeindtægt på kr. 50.000,-….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østerbyvej 54A , 6470 Sydals1.950.000 kr.15.234 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.705 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 389 ㎡Grund: 1841 ㎡Antal værelser: 11Opført i: 1970Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-01 check den her

Østerbyvej 54A, 6470 Sydals

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Boligudlejningsejendom på Kegnæs, omgivet af natur og idyl samt kort til vand og strand.

Boligudlejningsejendom på Kegnæs, omgivet af natur og idyl samt kort til vand og strand.

Ejendommen er fra 1965 og er blevet renoveret/ombygget i 2005 og fremstår i pæn og velholdt stand. Pt. er ejendommen bestående af 3 ferielejligheder, hvoraf den ene har fast lejer samt privatbolig for ejerne der ligeledes kan bruges som udlejningslejlighed.

Lejlighed 54 er på 121 m² og fungerer i dag som ejers privatbolig med egen indkørsel og overdækket terrasse i forlængelse af denne. Fra den overdækkede terrasse er der adgang til boligen til det store køkkenalrum der ligger i åben forbindelse med den store stue. Herfra er der adgang til stort og rummeligt badeværelse samt soveværelse. Den store stue/køkkenalrum fremstår særdeles lys og indbydende med de mange store vinduespartier og karnap som sikrer godt lysindfald som udsigt til de grønne arealer. Fra stuen er der endvidere adgang til stor vestvendt terrasse der ligger ud mod de grønne fællesarealer, hvor man kan nye eftermiddags- og aftensolen.

Lejlighed 54A er den største af boligerne på 128 m² som frem til 1. oktober 2022 er udlejet til fast lejer. Fra indgangen træder man ind i et stort åbent køkken hvorfra der er adgang til stort værelse samt fordelingsgang til den øvrige del af boligen. Til venstre for fordelingsgangen ligger den store nordvestvendte stue der byder på et hav indretningsmuligheder samt dejligt lysindfald i eftermiddags og aftentimerne. Der er endvidere bagindgang med udgang til terrasse stykke som vender ud mod de skønne grønne fællesarealer. Til højre fra fordelingsgangen er der adgang til 3 gode værelser, badeværelse med badekar og bryggers. Udvendigt er der adgang til fyrrum samt disponibelt rum, der er oplagt til opbevaring.

Lejlighed 54B er på 70 m² og fungerer i dag som ferielejlighed. Fra den store sydvestvendte terrasse træder man ind i entré hvorfra der er adgang til de øvrige rum der er særdeles veludnyttede. På venstre side af entréen er der to gode værelser med skabsplads samt sovepladser 6 personer. Der er endvidere adgang til fint badeværelse med sauna. Til højre fra entréen er der adgang til stuen som ligger i åben forbindelse med køkkenet. Det dejlige åbne lokale har masser af lysindfald samt udsigt til de grønne fællesarealer. Fra køkkenet er der ligeledes indgang til boligen fra bagsiden

Lejlighed 54C er på 70m² og fungerer i dag som ferielejlighed. Fra den store sydvestvendte terrasse med udekøkken, træder man ind i entre hvorfra der er adgang til de øvrige rum der er særdeles veludnyttede. På venstre side af entréen er der to gode værelser med skabsplads samt sovepladser til 6 personer. Herfra er der adgang til to fine badeværelser samt adgang til det åbne køkkenalrum/stue der ligger til højre for entréen. Det dejlige åbne lokale har masser af lysindfald samt udsigt til de grønne fællesarealer. Fra køkkenet er der ligeledes indgang til boligen fra bagsiden….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østerbyvej 54A , 6470 Sydals2.195.000 kr.17.148 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.439 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 249 ㎡Grund: 1841 ㎡Antal værelser: 13Opført i: 1965