Fuglevænget 47, 8543 Hornslet

8543 fuglevaenget 47 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Eksklusivt familieliv i hjertet af Hornslet

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/5 – klik på billede –

Træd ind i en verden af gode løsninger og komfort på Fuglevænget 47, en fortryllende bolig beliggende i det prestigefyldte Hornslet. Med sine generøse 190 m2 og omhyggelige renoveringer er denne ejendom indbegrebet af stil og raffinement, og den er klar til at byde jer velkommen hjem.

Gør drømmen om det perfekte køkken til virkelighed med det imponerende Boform køkken, der tilbyder en harmonisk balance mellem æstetik og funktionalitet. Her er der plads til alle køkkenmaskinerne, og den gode bordplads gør madlavningen til en sand fornøjelse. Det åbne køkken-alrum strømmer elegant sammen med den overdådige stue, hvor store vinduespartier inviterer dagslyset ind og skaber en atmosfære af lys og velvære. Her er mulighed for at skabe et 4. soveværelse ved at inddrage noget af den store stue. Fra stuen kan man åbne den elegante foldedør op ud til den skønne terrasse, så ude- og indeliv i de varme sommermåneder smelter sammen i skøn forening.

Føl jer hjemme i de allerede 3 velindrettede soveværelser, hvor I kan trække jer tilbage og slappe af i privatlivets fred. Et af de to luksuriøse badeværelser er udstyret med både badekar, bruseniche og skabsplads, og det er det perfekte sted at forkæle sig selv efter en lang dag.

Træd udenfor og oplev paradisets have, hvor den store flisebelagte terrasse indbyder til udendørs fornøjelser og afslapning i solens varme stråler. Med adgang til atriumgården kan I nyde roen og harmonien i et naturskønt miljø, der indbyder til øjeblikke af ren idyl.

Gør drømmen til virkelighed med det ekstra rum, der tidligere var en garage, men som nu kan omdannes efter jeres ønsker og behov. Lad fantasien få frit løb, og skab et rum, der afspejler jeres personlighed og livsstil.

Som en del af den veletablerede grundejerforening kan I se frem til at deltage i forskellige sociale arrangementer, der styrker fællesskabet og skaber uforglemmelige minder med naboerne, imens børnene boltrer sig på foreningens legeplads eller spiller fodbold på boldbanen.

Oplev en verden af udsøgt elegance og komfort på Fuglevænget 47. Kontakt os i dag for at arrangere en personlig fremvisning og oplev, hvordan denne drømmebolig kan blive jeres….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fuglevænget 47 , 8543 Hornslet3.995.000 kr.19.728 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.205 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 190 ㎡Grund: 837 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1975Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-14 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x