Klydevej 10, 7130 Juelsminde

7130 klydevej 10 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende 2-plans ejendom med rummelighed og komfort i det skønne Snaptun

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/5 – klik på billede –

Velkommen til denne charmerende 2-plans ejendom på 186 m², der er beliggende i det skønne Snaptun. Denne bolig har meget at byde på og er ideel for familien, der søger en rummelig og velholdt bolig i naturskønne omgivelser.

Ejendommen byder dig velkommen gennem en entré, hvor du straks mødes af et moderne badeværelse fra 2005. Herfra træder du ind i en stor, åben og lys stue med dejligt lysindfald og direkte adgang til den betagende udestue. Både udestuen, stuen og entréen er udstyret med gulvvarme, hvilket giver en ekstra komfort og varme i de køligere måneder.

Fra stuen har du også adgang til det store køkken/alrum, som byder på masser af plads til madlavning og socialt samvær. Herfra har du adgang til et funktionelt bryggers, der giver mulighed for praktisk opbevaring og daglige gøremål.

På første sal møder du husets fire værelser, herunder et stort soveværelse med et funktionelt walk-in closet. Denne etage inkluderer også et rummeligt badeværelse med karbad og bruseniche, hvor gulvvarmen sørger for ekstra komfort og velvære for hele familien.
Udenfor kan du nyde en funktionel garage, der giver masser af plads til opbevaring af parkering af din bil. Haven er ligeledes en perle i sig selv, med en japansk inspireret have og en lille havedam, der skaber en rolig og afslappende atmosfære.

Denne ejendom er en enestående mulighed for at leve i en rummelig og veludstyret bolig i det naturskønne Snaptun. Lad dig betage af smukke omgivelser og den charmerende have, og oplev den komfort og plads, denne ejendom tilbyder. Bestil en fremvisning allerede i dag!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Klydevej 10 , 7130 Juelsminde1.695.000 kr.8.690 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.733 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 186 ㎡Grund: 1019 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1979Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x