Korsagervej 20, 8940 Randers SV

8940 korsagervej 20 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Gennemgribende renoveret

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/5 – klik på billede –

Velkommen til Haslund. Et lille lokalsamfund, hvor du hurtigt vil føle dig hjemme blandt naboer i alle aldre. Her er mange sportsaktiviteter i Ulvehøjhallen, du er tæt på den skønne natur og alligevel ikke langt fra E45 og kun få minutters kørsel til Randers Storcenter med indkøb, cafeliv og gode shoppingmuligheder.

Boligen byder på moderne bekvemmeligheder og komfort og er blevet gennemgribende renoveret fra 2021 med gulvvarme, gibslofter, hvor der er blevet efterisoleret, ligesom alle vinduer og døre er udskiftet. Her er tænkt på familiens behov med en separat forældre- og børneafdeling, der giver plads til både privatliv og fællesskab.

Du bydes indenfor i fordelingsentre med indbygget skab, gæstetoilet med hvidt skabsmiljø og direkte adgang til børneafdeling med 3 gode rummelige værelser, hvoraf det ene er med hems samt børnenes eget badeværelse med hvidt skabsarrangement med dobbeltvask, vægophængt toilet samt bruseniche. Boligens samlingspunkt er køkken/alrummet med fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier og udgang til terrasse med stort havebassin. Stuen, som er i åben forbindelse med alrummet, er med brændeovn og der er tilstødende værelse/kontor. Fra køkken er der adgang til bryggers, som fremstår i oprindelig stand. Forældreafdeligen byder på lækkert badeværelse med både hjørnebadekar og bruseniche, sort skabsmiljø og vægophængt toilet samt rummeligt soveværelse.

Til boligen hører garage og i forlængelse heraf er der tilbygget udhus samt et nyere isoleret udhus fra 2023, beliggende bagerst i haven. Du skal være opmærksom på, at udvendigt træværk skal udskiftes.

Supplerende oplysninger:
Tag:Eternittag
Ydermur: Gule sten
Antenneforhold og internetforbindelse: Yousee og Norlys
Kloakforhold: Fælleskloakeret. Vi henviser til ejendomsdatarapport
Afstand til skole og daginstitution: ca. 3,5 km
Afstand til indkøb: 3,5 km
Overtagelse: Min. 3 måneders overtagelse…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Korsagervej 20 , 8940 Randers SV1.795.000 kr.10.466 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.897 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 162 ㎡Grund: 910 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1969Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-10 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x