Hjertingvej 74, 6800 Varde

6800 hjertingvej 74 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stilsikker familievilla med hobbyrum og fantastisk skovhave

Med denne villa i udkanten af Varde får I 179 m2, der står knivskarpt. Derudover får I en helt fantastisk, billedskøn grund på mere end 5000 m2 med bl.a. et skovklædt område, et kæmpestort orangeri/væksthus, bålplads, havedam med træterrasse og meget mere.

Villaen har loft til kip og store vinduespartier herunder et stort ovenlysvindue i opholdsrummene. Samtidig er der god akustik takket være akustikplader med indbygningsspots i alle lofter og et stort, moderne akustikpanel i stuen. Køkkenets interiør er holdt i tidløs stil med grebsfri, hvide elementer, der afsluttes af en smuk, lys bordplade.

Stuen og køkken-alrummet adskilles diskret af en lille niveauforskel og en halvmur, og fordi der er kræset sådan for akustikken, kan man sagtens have gang i forskellige aktiviteter uden at forstyrre hinanden. Stuens indbyggede biopejs skruer op for hyggen i vinterhalvåret, og havens farver inviteres helt ind i rummet gennem det store vinduesparti i stuens sydvestlige hjørne.

Huset byder derudover på tre værelsesafdelinger; en forældreafdeling med eget badeværelse, en børneafdeling med to værelser og delebadeværelse og en afdeling med to værelser, hvoraf det ene har egen terrassedør. Sidstnævnte afdeling kan kunne sagtens blive til hjemmekontor eller teenageafdeling, da den ligger let adskilt fra resten.

Det sidste rum i huset er det store hobbyrum, som åbner for et væld af muligheder. Måske har I brug for lagerplads til en lille webshop? Måske er der en kreativ sjæl i familien, der drømmer om et atelier eller værksted? Eller måske er I som folk er flest og har brug for en masse plads til opbevaring? Rummet har ligesom resten af huset Troldtekt-loft med indbygningsspots.

Udenfor fortsætter herlighederne på den kæmpestore grund. Løvtræer vokser tæt i den skovklædte del, hvor dyreliv og fuglefløjt er del af pakken. Den mere anlagte del af haven byder på velholdt græs, hæk og varierende beplantning med bl.a. smukke, blomstrende buske.

Havedammens træterrasse er et idyllisk sted at slå sig ned og nyde det stille vand, og lige ved siden af er der bålplads, hvor I kan grille skumfiduser eller snobrød. Havens kæmpestore væksthus har indlagt vand og giver jer de perfekte forhold til at dyrke egne grøntsager og frugter. Ved huset er der en åben fliseterrasse og en grusbelagt indkørsel, der ender ved en stor carport med plads til to biler.

Vi kunne blive ved, men vi gemmer resten til fremvisningen. Ring og aftal et tidspunkt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjertingvej 74 , 6800 Varde3.185.000 kr.17.329 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.605 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 179 ㎡Grund: 5392 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1998Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-06 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x