Norup Høje 16, 5450 Otterup

5450 norup hoje 16 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velindrettet villa med skøn markudsigt!

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/5 – klik på billede –

– 212m2 bolig
– 71m2 garage
– 5 værelser
– 2 badeværelser

Beliggende i et naturskønt område med højt til loftet og i rolige omgivelser finder I denne smukke, velholdte og velindrettede villa. Huset har en særlig charme, er skabt af solide kvalitetsmaterialer og har en rumfordeling, der er noget-nær-perfekt til den moderne børnefamilie. Her er store, skønne opholdsrum og lækre, lyse værelser plus en pragtfuld have, hvor både store og små kan finde glæde og ro.

Huset er opført i 1977, men der er ikke meget i huset, der peger i den retning. Huset har nemlig undergået en renovering løbende – senest i 2008, hvor der blev tilført yderligere kvadratmeter til garagen.

Ejendommens entré giver dig gennem fordelingsgangen adgang til et spisekøkken med udgang til terrasse. I denne afdeling er der desuden badeværelse med spabad samt 3 værelser. Stor vinkelstue med adgang til bad og 2 værelser. Fra stuen er der desuden udgang til den sydvendte træterrasse. Stort, praktisk bryggers med grovvask og skabsarrangementer. Endvidere får I en garage med opbevaringsplads, et godt disponibelt rum samt et fyrrum.

Nærmiljøet er meget naturskønt – her er I kommet på ”landet” i den forstand, at der ikke er mere end godt og vel 3 km. til Otterup By, hvor I finder alt fra skole, børnepasning, gode dagligvarebutikker, idrætsfaciliteter og meget andet. Hjemme har I derimod højt til himlen, masser af frisk luft og naturen inden for rækkevidde. Og med kun 20 minutters kørsel til Odense, åbner villaen op for endeløse muligheder for kultur, underholdning og byliv.

Hos EDC Otterup glæder vi os meget til at vise denne ejendom frem til dig og din familie, for vi ved, at her ikke bare er tale om en lækker villa – men også et skønt hjem. Ring derfor allerede i dag til EDC Otterup på tlf.: 6482 1200 og bestil en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Norup Høje 16 , 5450 Otterup1.795.000 kr.7.813 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.685 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 212 ㎡Grund: 1000 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1977Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-13 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x