Korsvej 4, 6880 Tarm

6880 korsvej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Bynær villa fra 1999

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/5 – klik på billede –

Beliggende for enden af stille villavej, finder man denne fine rødstensvilla fra 1999. Her er du tæt på offentlig transport, byen, skolen, gymnasium, idrætscenter, børnehave og dejlig natur.

Her er en fantastisk læfyldt, sydvendt terrasse og have. Haven er udlagt i græs og bede i flotte farver. Den flisebelagte terrasse med god plads er delvis overdækket og her er naturligvis udgang fra stuen. God carport med isoleret redskabsrum.

Velkommen indenfor tørskoet fra carporten til et godt lille bryggers. Her er skabsplads, håndvaske og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der adgang til det mindste værelse/kontor. Videre fra bryggers en lille fordelingsgang, til venstre soveværelset og en entré. Til højre et lyst rummeligt badeværelse og endnu et godt værelse. Alle værelser er med skabe. Sidst det rummelige, åbne køkken-alrum og stue i et. Herfra er der som nævnt udgang til den overdækkede sydvendte terrasse.

Huset er med tegltag og ellers i gode vedligeholdelsesfrie materialer. Indvendig er der ligeledes valgt fine lyse materialer og hele huset opvarmes med gulvvarme.

Her er mulighed for hurtig overtagelse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Korsvej 4 , 6880 Tarm1.245.000 kr.8.915 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.152 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 135 ㎡Grund: 1015 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1999Sidste tilstandrapport er fra: 2021-08-07 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x