Øverupvej 23, 4700 Næstved

4700 overupvej 23 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende hus med naturskøn beliggenhed – tæt på byen

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/5 – klik på billede –

For enden af Øverupvej finder du dette charmerende hus opført i 1890 og gennem tiden nænsomt restaureret. Ejer har de seneste 10 år blandt meget andet bidraget med nyt tag og nyopført garage. Husets fremstår nu flot velholdt og indflytningsklart.
Huset i 2 etager byder på 153 kvadratmeter beboelse og 33 kvadratmeter indbygget udhus.
I husets stueplan finder du:
– Stort åbent køkken-alrum
– Hyggelig stue med pejseindsats og imponerende lysindfald fra tagvinduerne
– Husets badeværelse

Husets første sal byder på:
– Repos med udsigt over markerne
– 2 store værelser

Husets indbyggede udhus fungerer i dag som fyrrum og bryggers. Her er også god plads til opbevaring. Hertil kommer en stor isoleret garage/værksted på 54 kvadratmeter, samt 26 kvadratmeter tagrum, som også er godt isoleret. Tagrummet inviterer til mange forskellige anvendelsesmuligheder. Fra tagrummets veranda er der en skøn udsigt over markerne.

På grunden findes også et udekøkken, drivhus og en overdækket bålplads, som ikke er registreret i BBR-registeret.
Grunden er på 1044 kvadratmeter. Huset ligger naturskønt og fredeligt lige op til Kalbyrisskoven på den ene side og omgivet af marker på den anden. Selvom du her kan nyde naturen og stilheden ”på landet”, så har du stadig kort afstand til skoler, institutioner, Næstveds nye svømmehal, Næstved centrum og Næstved Storcenter. Skal du med bilen mod motorvejen, så er der også let tilgang til landevejen til Rønnede. Her på matriklen må du acceptere, at få besøg af områdets vildt, når du færdes i haven. Du får direkte adgang til skovens stier og mountainbikespor. Der er godt naboskab på Øverupvej med fælles aktiviteter og hjælpsomhed beboerne imellem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Øverupvej 23 , 4700 Næstved2.095.000 kr.12.117 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.278 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 153 ㎡Grund: 1044 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1890Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-16 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x