Industriparken 8, 8832 Skals

8832 industriparken 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Dejlig et-plansvilla i udkanten af Skals

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/5 – klik på billede –

Denne villa er velmoderniseret, med en gennemtænkt rumfordeling, indflytningsklar og lige til at gå til for familien, der ønsker rammer i byen og alligevel i et område med god plads til naboerne. Det er roligt med aktiviteten fra de virksomheder, som ligger her, men godt for mulighederne for udfoldelse til dig, der gerne vil bruge villaens udbygninger.

Der er en god garage med værkstedsafsnit, et stort udhus med silo til træpillerne foruden plads til ekstra bil eller lignende, endnu et stort udhus – så her er rig mulighed for at boltre sig.

Villaen indeholder bryggers og badeværelse med gulvvarme – holdt i lyse farver, soveværelse, 2 værelser, lækkert stort køkken/alrum og stor lys stue med et godt lysindfald.
Rumfordelingen og stilen er god. Moderniseringen gør den nem for de fleste at indrette. Alt er holdt i lyse neutrale farver – hvidt troldtekt loft, lyse gulve og lyst køkken – indbydende rammer.

Grunden er på 2037 kvadratmeter, hvilket åbner op for mange muligheder. Om en håndværker ønsker at bruge pladsen eller familien blot ønsker, at have god plads, er mulighederne mange her….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Industriparken 8 , 8832 Skals1.495.000 kr.9.300 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.613 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 142 ㎡Grund: 2037 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1978Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-12 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x