Fælledvej 59, 7000 Fredericia

7000 faelledvej 59 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Perfektionistisk renoveret livsnydervilla to minutter fra stranden i Fredericia

Den oprindelige funkisvilla er fra 1935. I 2020-2021 blev huset totalrenoveret, som i at det faktisk kun var ydervæggene, der var tilbage fra det oprindelige hus. Et nyt hus blev herpå opbygget efter en klar vision: Kun det bedste er godt nok! Da støvet havde lagt sig, stod et hus tilbage med gulvvarme overalt (også underetagen), LED-lys med dæmp i hele huset og Vola-armaturer overalt. Gulvene er enten massiv sildebensparket i eg eller flydende polyurethan-gulve. Inventaret i indbygningsskabene,…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fælledvej 59 , 7000 Fredericia6.495.000 kr.29.903 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.002 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 172 ㎡Grund: 504 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1935Sidste tilstandrapport er fra: 2024-07-16 check den her

Fælledvej 59, 7000 Fredericia

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Smuk arkitekttegnet villa, som skal opleves!

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/8 – klik på billede –

VELKOMMEN

Ankomsten til denne ejendom er via en privat blind vej med en diskret indkørsel og garage, men straks man når til enden af vejen opdager man at intet her er tilfældigt. Den mondæne arkitekttegnet villa på 260 m2 fra 1934 strækker sig mod himlen med sin hvide pragt og funkisstil a la Arne Jacobsen.

Den minimalistiske perfektionisme forenes i en herlighed der samtidig formår at indeholde husets oprindelige sjæl og varme. Villaen har foruden en fantastisk havearkitektonisk enkelthed med de store ophævede terrasser, omkranset af græsset og på førstesalen med udsigt mod Lillebælt. Det er muligt at nyde både solopgang og solnedgang over havet. Kun kort gang fra huset er der adgang til en af Danmarks dejligste, hvide sandstrande og kun ti minutters gang langs stranden eller ad stier kommer man til lystbådehavnen og Fredericia midtby med de store tilbud af kulturelle og kulinariske oplevelser.

Ejendommen blev færdig renoveret i 2020, og fordeler sig over tre etager, som består af en etage med et stort værelse, et dejligt badeværelse og en stor forældresuite med rigelig af skabsplads samt et dejligt stort forældrebadeværelse. Begge værelser har udgang til den store terrasse. Førstesalen er villaens køkkenalrum og stue, med udgang til havudsigts terrasse. Nederste etage byder på et godt gæsteværelse, et kontor, et fantastisk badeværelse med badekar samt bryggers/atelier og et viktualie/vinrum.

Intet sted er man gået på kompromis da denne villa totalombygges, det ses blandt andet ved de mange detaljerede valg; alle indvendige døre er tung beslået, lavet på mål og speciallakeret (Trehøje døre) med Arne Jacobsen dørgreb. Alt snedkerinventar i hele huset er lavet af Kaløkøkkenet, massiv eg og valnød. Vola armaturer og Corian på alle vandrette flader. FLOS lamper på badeværelser, udendørsbelysning med censor, indendørsbelysning, alt i LED og med dæmp. Specialbygget “musetrappe” af lokal smed. Selv en vasketøjsskakt er der tænkt på. Alle gulve der ikke er Polyurethan er fuldlimet sildebensparket i massiv eg. For at sikre indeklimaet er der solfilm for UV beskyttelse. Der er naturligvis også gulvvarme på alle plan.

LEVERUMMENE
Villaens leverum er primært førstesalen med det store køkkenalrum og stue i ét. Etagen er badet af lys fra de store gulv til væg vinduer/døre. Her er der virkelig valgt alt fra øverste hylde, med tanke på både funktionalitet og æstetik. Den hyggelige brændeovn sætter stemningen på de kolde dage mens den skønne terrasse bliver en naturlig integreret del af huset om sommeren. I stuen er der indrettet en skøn tv væg med akustik egetræslameller.
Nederste etage er dog også en etage der let kan blive omdrejningspunkt for familien da her er rigelig af plads til udfoldelse, hobby aktivitet og leg. Det store gæsteværelse eller kontoret kan udnyttes som man lyster og bryggerset har plads til meget mere end det praktiske. Hele etagen har præg af wellness både på grund af de rolige flader, den varme atmosfære og det luksuriøse badeværelse.

KØKKENET
Køkkenet er et dejligt Kalø køkken med i valnød tappet sammen med egetræ, samt med hvide fronter med egetræsgreb. Der er Liebherr køl og frys, Fischer – Paykel skuffeopvasker, Gaggenau ovn, samt planlimet Kitchenaid gas top så selv den mest kræsne gourmet kok kan indfinde sig i køkkenet. Den smukke hvide corian bordplade og det hvide Polyurethan gulv, sætter en flot kontrast mod det smukke fingertappede valnøddetræ.

VÆRELSERNE
Det skønne forældre soveværelse har walk-in skabsvæg der samtidig udgør en flot afskærmende væg til soveværelset, med egetræsakustik. Soveværelset vender ud mod en skøn terrasse. Til det store forældresoveværelse er der et stort badeværelse med dobbelt vask, og en smart vasketøjsskakt indbygget i den flotte hvide Corian bordplade. Det store bruserum har integreret armaturer og rainshower. Virkelig et forældresoveværelse der indbyder til velvære og ro. Herfra kan udsigten til vandet også nydes.

Herudover er der endnu et stort værelse, der af sælger udnyttes som bibliotek/kontor, men med en skydedør udgør et fantastisk børneværelse. Dette værelse ligger i forbindelse med hallen og etagens andet badeværelse.

UDERUM
Denne villa byder på flere terrasser og en skøn have der er let at holde. Også her kan man nyde de lange sommeraftener på den ophøjede terrasse omkranset af græs. Til boligen hører en garage samt gæsteparkering delt med naboen.

Krydser man vejen går der en sti helt ned til kystbredden, med en dejlig badestrand og rig mulighed for lange gåture. Man kan tillige gå langs den atmosfærefyldte strandsti hele vejen til Fredericia bymidte, og på blot 15 minutter er roen således byttet ud med pulserende strøgliv, der byder på et hav af hyggelige caféer og specialforretninger. Der er ligeledes blot en kort spadseretur til nærmeste skole og daginstitution, mens der er få meter til ro- og surfklub samt bådlaug ad strandstien langs Lillebælt.

En villa der må ses og opleves!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fælledvej 59, 7000 Fredericia6.495.000 kr.31.347 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.233 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 172 ㎡Grund: 504 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1935