Svingelbjergvej 58, 9640 Farsø

9640 svingelbjergvej 58 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Omgivet af naturskønne omgivelser

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/5 – klik på billede –

Svingelbjerg er en charmerende landsby omgivet af naturskønne omgivelser. Her finder man ro og fællesskab i en idyllisk setting, perfekt for dem, der ønsker at slippe væk fra byens travlhed. Med gode fritidsaktiviteter og større byer indenfor kort afstand, kombinerer Svingelbjerg landlig idyl med praktisk adgang til nødvendige faciliteter.

Dette dejlige hus, opført i 1942, tilbyder 121 kvadratmeter fordelt på tre rummelige værelser, et badeværelse, en hyggelig stue og et funktionelt køkken. Stuen er lys og indbydende med store vinduer, mens køkkenet er rummeligt og praktisk indrettet med plads til en spiseplads. Badeværelset er moderne og tidløst, og værelserne kan tilpasses forskellige behov, som soveværelser, kontor eller hobbyrum.

Haven er en stor, velplejet oase med masser af plads til leg og afslapning. Der er mulighed for at anlægge en køkkenhave eller blomsterhave og flere hyggelige kroge til at nyde solen eller en bog i skyggen. En terrasse gør det nemt at holde grillmiddage og sammenkomster i de varme måneder. Haven inviterer til mange udendørs aktiviteter og hyggelige stunder året rundt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Svingelbjergvej 58 , 9640 Farsø275.000 kr.2.154 kr/㎡Ejer Udgifter: 979 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 121 ㎡Grund: 800 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1942Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-14 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x