Rybergsvej 55, 5631 Ebberup

5631 rybergsvej 55 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

7177 m2 dejlig stor naturgrund

Til familien der har brug for den perfekte kombination af et super godt værksted og en god stor bolig med god planløsning, som kan danne base om en god hverdag for hele familien – Så se her!

Meget velholdt og pænt renoveret bolig, hvor de 219 m2 bolig som giver plads til selv en større børnefamilie. Dertil den store, højloftede værkstedsbygning, som giver jer også mulighed for at dyrke pladskrævende fritidsinteresser, eller det gode værksted til bilen, hvor der er mulighed for en lift på grund af den gode lofthøjde – eller måske for at etablere et lille dyrehold på ejendommen; meget er muligt. Alt fremstår i rigtig god stand i både bolig og værksted, så I kan flytte direkte ind og være hurtigt på plads i det, der nemt kommer til at føles som jeres hjem!

Afstanden til skole, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder er kort – og så er der lækker badestrand og de allerbedste betingelser for en hverdag fyldt med naturnære oplevelser, ligesom det lille lokalsamfund repræsenterer et uforpligtende fællesskab, som gør dagligdagen hyggelig og oplevelsesrig.

Husets kvadratmeter fordeler sig på en stor entré, køkken fra 2017 med adgang til hyggelig stue med brændeovn, flot gulv og hvidmalede vægge og lofter, mellemgang med opbevaringsplads og toilet fra 2017. I husets anden ende tre værelser og et stort badeværelse fra 2023 med gulvvarme.

På 1. sal stor repos med fine indretningsmuligheder, tre rummelige værelser og en hyggelig opholdsstue med stor altan, hvor I kan nyde udsigten ud over marklandskabet, søen og det, der roligt kan betegnes som hele herligheden.

Den store naturgrund er nem at passe – og giver mulighed for masser af leg og eventyr under åben himmel. Der er anlagt fine terrasseområder – en del overdækket, og så findes der bag ejendommen et hyggeligt lille havehus, som betyder, at I kan nyde sommerhalvåret lidt – eller meget – ud over det sædvanlige.
Her kan I tilbringe fine sensommeraftener og nyde den særlige ro, som omgiver ejendommen.

Der er lagt fjernvarme ind på ejendommen.

Bemærk Energimærke C…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rybergsvej 55 , 5631 Ebberup1.690.000 kr.6.673 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.934 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 219 ㎡Grund: 7177 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1900Sidste tilstandrapport er fra: 2021-04-14 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x