Æblehaven 6, 5580 Nørre Aaby

5580 aeblehaven 6 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummelig og unik kvalitetsvilla centralt i Nørre Aaby

269 boligkvadratmeter, 108 m2 kælder og en udestue på 43 m2. Plads er ganske enkelt ikke en mangelvare på Æblehaven 6 i Nørre Aaby. Den skønne villa er dog meget mere end tørre tal. Stilsikre moderniseringer og et lysindfald i særklasse bidrager til boligens indbydende stemning, og den unikke kvalitetsvilla byder samtidig på en utraditionel, men yderst funktionel planløsning. Dertil er haven umanerligt flot anlagt, og I får en attraktiv adresse, der både er fredelig og central.

Her er ganske enkelt tale om en spændende, fuldmuret villa fra 1973, hvor opdateringer og originale detaljer spiller smukt sammen. For eksempel er de rustikke stengulve i køkken-alrummet og den tilstødende spisestue en gennemgående detalje, man sjældent oplever, og de rød-brune toner giver det lyse inventar et varmt modspil. Opholdsrummene suppleres af en skøn, lys pejsestue, mens den fantastiske udestue kan inkluderes i familiens samlingspunkter en stor del af året. Udestuen er udstyret med sadeltag i glas for det bedst mulige lysindfald, og to store skydedøre står for perfekt integration med terrassen udenfor.

Villaen rummer også en spændende værelsesafdeling, hvor to store værelser deles om et godt multirum, og den anvendelige underetage er tvedelt, så de separate afdelinger kan få hver sin funktion. I den ene er der for eksempel indrettet en stemningsfuld vinkælder, mens den anden er udstyret med badeværelse, sauna og et stort disponibelt rum i boligkvalitet. I praktisk regi rummer villaen i alt tre badeværelser, så huset er grundlæggende rigtig godt gearet til jer med større børn.

Den skønne baghave er helt skærmet af huset og carporten, og den er derfor komplet ugeneret. Den varierede beplantning gør uderummet ekstra nydeligt, og et par frugttræer giver også lidt smagsoplevelser i sæsonen. I finder samtidig villaen helt uforstyrret for enden af et lukket vænge, så selvom adressen er central, hører den til de klart fredeligste af sin slags.

I får hjemme tæt ved Tusindårslegeparken og ligeledes få minutters gang fra flere af byens supermarkeder. Omkring jer udgør Nørre Aaby et stærkt lokalsamfund med skole, idrætsforeninger og endda en lokal biograf inden for byskiltet, og byen nyder samtidig godt af sin pendlervenlige placering tæt på motorvejen og kun 11 kilometer fra hjertet af Middelfart.

Villaen skal kort sagt opleves – kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Æblehaven 6 , 5580 Nørre Aaby3.995.000 kr.12.344 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.759 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 269 ㎡Grund: 1464 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2006-09-04 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x