Viborgvej 98, 7470 Karup J

Frederiks, viborgvej 98 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende rødstens ejendom på landet, lige udenfor Frederiks

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/7 – klik på billede –

Velkommen til Viborgvej 98. Nord for Frederiks finder du denne skønne ejendom med ca. 1,5 hektar jord til, hyggeligt stuehus samt gode udbygninger. Frederiks byder både på skole, indkøb og sportsfaciliteter og endvidere er der kort at stand til Karup, hvor der også findes indkøbsmuligheder samt flyvestationen. Huset er opført i år 1935 i røde sten og fremstår som en bolig i charmerende murermesterstil.
Selve stuehuset har gennemgået en større renovering fra 2007 og fremefter og er med sine 88 m2 et veludnyttede hus der byder på stort køkken alrum, badeværelse, soveværelse samt gæstetoilet og adgang til 1. salen. På 1. salen finder man yderligere 2 rum, som dog ikke er registreret som bolig m2 men her er der mulighed for, at indrette yderligere værelser til boligen, hvis man har behov for mere plads. I boligen skal fremhæves det hyggelige køkken-alrum som byder på et godt lysindfald og plads til et stort spisebord. Boligen fremstår renoveret og pænt velholdt og brugbare som det lige såvel som udbygningerne, her er der gode bygninger med plads til mange forskellige formål. Her er således både plads til et værksted, opbevaring samt dyrehold af forskellige arter.

Har du et ønske om en ejendommen på landet som giver luft og frihed, så er denne ejendom et godt bud. Her er således det meste af hvad man kunne ønske sig af en ejendom på landet og man har frit udsyn til marker alle steder rundt fra matriklen. Samtidig har man nem tilkørsel til Viborgvej, så man hurtigt kan komme mod både Viborg og Herning. Du når Viborg på kun ca. 10 min. og Herning indenfor 30 min.
Kontakt EDC Kjellerup allerede i dag for, at høre nærmere omkring denne spændende ejendom….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Viborgvej 98, 7470 Karup J1.395.000 kr.15.852 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.763 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 88 ㎡Grund: 15089 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1935

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x