Trøgdrupvej 22, 9320 Hjallerup

9320 trogdrupvej 22 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderniseret familievilla

Velkommen til Trøgdrupvej 22, Ørum Kirkeby, en charmerende ejendom beliggende i den rolige og naturskønne landsby Ørum ved Hjallerup. Denne velholdte villa fra 1928 byder på 159 m² bolig fordelt på 3 værelser, og er placeret på en stor grund på 1.923 m², perfekt til familier, der drømmer om masser af plads både inde og ude.

Huset har gennemgået en opdatering og fremstår lyst og indbydende. De store vinduer sikrer et skønt lysindfald i hele boligen, og de moderne faciliteter i køkkenet og badeværelset giver en behagelig hverdagskomfort. Køkkenet er rummeligt og funktionelt med god opbevaringsplads og mulighed for en hyggelig spiseplads. Badeværelset er stilrent og tidssvarende med moderne sanitet.

Ejendommen har også et veldisponeret bryggers og flere disponible rum, der kan anvendes efter behov – hvad enten det er som ekstra opbevaringsplads, hobbyrum eller hjemmekontor. Der er også en dejlig have, hvor der er rig mulighed for at nyde udendørslivet, hvad enten det er med en god bog under et træ eller leg og aktiviteter med børnene.

Med en kontantpris på 769.000 kr. og en attraktiv beliggenhed nær Hjallerup, er denne villa en fantastisk mulighed for jer, der ønsker at kombinere roen fra landlivet med nærheden til byens faciliteter. Ejendommen er beliggend ei den hyggelige landsby Ørum Kirkeby, hvor fællesskab og samhørighed er i fokus.

Kontakt os i dag for en fremvisning og oplev selv, hvor meget denne dejlige villa har at byde på. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Trøgdrupvej 22!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Trøgdrupvej 22 , 9320 Hjallerup709.000 kr.4.356 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.160 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 159 ㎡Grund: 1923 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1928Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x