Nøddevej 9, 7800 Skive

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Moderniseret og velbeliggende i attraktivt område
Husk vi fremviser alle ugens dage; efter aftale

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/5 – klik på billede –

Virkelig velholdt og velbeliggende villa, i det populære Resen Vest – tæt ved golfbanen og med sikre stier til skole, indkøb m.m. Her er en særdeles velfungerende grundejerforening, så man har masser af oaser med legepladser, boldbane, bålplads osv. Kort gåafstand til Resen Multipark.
Et virkeligt godt område for børnefamilier.
Meget velplejet grund på 945 m², med flot, flisebelagt indgang samt en fantastisk lukket solgård, der er helt ugeneret.
Huset er opført i 1978, og ellers løbende moderniseret. Boligareal udgør 142 m² med tilhørende lukket garage på 32 m². Opvarmning sker ved nyt fjernvarmeanlæg, tilsluttet gulvvarme i bad, toilet, køkkenalrum, entre og baggang – de resterende rum er med radiatorer. I perioden 2010 -2015 er der skiftet vinduer, til træ med lavenergiglas. Alt fremtræder velvedligeholdt.
Indeholder dejlig lys stue med trægulv. I forbindelse med entreen er der et renoveret toilet, med mulighed for udvidelse med bruseniche samt gæsteværelse.
Husets hjerte er det rummelige køkkenalrum med lyst inventar, alt i hvidevarer og rummelig spiseplads med opvarmet klinkegulv – her er skydedør til den dejlige solgård. En del af alrummet er indrettet som lille ”pejsehjørne/hyggekrog”. Renoveret baggang med masser af skabs-/bordplads. Soveafdeling med yderligere 3 soveværelser med trægulve. Endelig er her et flot renoveret badeværelse med rundbuet bruseniche.
Du får alt hvad hjertet begærer – på en attraktiv plads – kan overtages hurtigt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nøddevej 9 , 7800 Skive1.595.000 kr.6.930 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.830 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 142 ㎡Grund: 945 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1978Sidste tilstandrapport er fra: 2021-06-28 check den her