Odensevej 14, 5540 Ullerslev

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende villa med bindingsværk og moderne indretning

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/6 – klik på billede –

Moderne opdateringer og charmerende, ældre virkemidler gør denne hyggelige villa i Ullerslev til et skønt bekendtskab. Her får I nemlig en klassisk ejendom, som kan spore sine rødder helt tilbage til 1777, men som også er fulgt godt med tiden. Dermed er her tale om en kombination af en klassisk bygning og en lys, moderne bolig, hvor den oprindelige charme stadig trives.

Huset ligger godt tilbagetrukket fra vejen, og villaen afskærmes endda af jeres praktiske carport, der tæller 20 m2. Derudover får I et mindre udhus på 11 m2, så I har lidt nyttig bonusplads i baghånden. Selve huset kombinerer gule, pudsede facader med nøddebrunt træværk, og bemærk desuden, at ejendommen er ombygget i 1989. Det betyder, at grundhuset fremstår pænt og tidssvarende, ligesom loftshøjden inden døre også er fuldt tilfredsstillende.

Indenfor mødes I af en fin indretning med mange løbende opdateringer. Husets historie spejler sig i rumfordelingen, og I får således både værelser og opholdsrum på hver etage. I får et enkelt værelse i stueplan samt yderligere to værelser ovenpå, og derudover har I en stor stue på begge etager. Har I behov for yderligere værelser, kan I med andre ord nemt etablere flere.

Hele første sal er udført med loft til kip og synlige hanebånd, mens I finder køkkenet nedenunder. Her komplementeres det lyse inventar af sandfarvede gulvklinker og stænkpaneler, og den tilstødende stue giver udgang til haven, ligesom rummet også er udstyret med en hyggelig brændeovn. Endelig får I lyse vådrum, der består af separat toilet og badeværelse. Sidstnævnte har endvidere plads til vaskefaciliteter.

Fra stuen træder I direkte ud i haven, hvor den skrånende grund giver uderum i flere niveauer. Mod syd har I en indhegnet solterrasse, og flisegangen er nydeligt indrammet af randbede med skærver. Også baghaven er godt lukket af, så firbenede venner eller eventyrlystne børn kan færdes trygt og sikkert. Her finder I nemlig et hyggeligt gårdhavemiljø, og den ene del er praktisk overdækket – perfekt til udekøkken og grill.

I kommer til at bo centralt i Ullerslev, som både har gode faciliteter og en hyggelig stemning. Byen har både indkøbsmuligheder, skole og pasningstilbud, men samtidig bor I kun 10 minutter fra Nyborg og med nem adgang til Odense og motorvejsnettet.

Kontakt os for at høre nærmere eller bestille en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Odensevej 14 , 5540 Ullerslev995.000 kr.7.734 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.177 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 129 ㎡Grund: 430 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1777Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-28 check den her