Vesterbækvej 38, 6800 Varde

6800 vesterbaekvej 38 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Spændende villa fra 2005 med erhvervslokale i Sig

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/6 – klik på billede –

Går I med en drøm om at kunne kombinere jeres bolig med erhverv? Så tag et kig nærmere på denne ejendom i Sig, hvor drømme kan blive til virkelighed. Her venter jer hele 241 m2 fordelt på et godt erhvervslokale, et lyst og rummeligt køkkenalrum og et uudnyttet loftsrum, som I helt selv kan være med til at præge!

Fra grunden kan I nyde en pragtfuld udsigt til grønne arealer nær vandløbet til Varde Å og til trods for, at I er omgivet af dejlig natur, vil I have centrum inden for kort rækkevidde. Der er blot fem minutters gang til stationen, Børnehaven Trinbrættet og Brugsen, mens Thorstrup Skole kan nås på cykel i løbet af få minutter.

Ejendommen er opført i 2005, og den byder med sine knap 20 år på bagen på flere gode, moderne og funktionelle løsninger, der passer til parret såvel som børnefamilien. Garagen er udstyret med to elektriske porte, akustiklofter mm. Og givet sin gode rummelighed åbner den op for, at I kan have mere end blot bilen stående.

Indretningen i stueplan er opdelt til henholdsvis bolig og erhverv. Fløjen med boligen rummer et fantastisk køkken-alrum i åben forbindelse til opholdsstuen, som er det ideelle samlingspunkt for familien. Der er et skønt naturligt lys i rummet med vinduespartier hele vejen rundt og god rummelighed, der tillader, at I både kan lave spisesektion og sofaarrangement. Det er ligeledes i stueplan, at I finder erhvervslokalet. På nuværende tidspunkt bliver lokalet anvendt til frisørsalon, men der er naturligvis mulighed for at drive anden form for liberalt erhverv. Salonen er forbundet til et gangareal, der sikrer, at kunder ikke skal gennem den private del af boligen. Stueplan afrundes af to badeværelser, heraf er det ene med spa, samt et praktisk bryggers med vaskefaciliteter.

Førstesalen supplerer med et flot soveværelse og et uudnyttet loftsrum, der åbner op for mange spændende løsninger! Der kan oplagt etableres børneværelser, kontor eller findes plads til
sjove hobbyprojekter. Uanset hvilke drømme I har, er store dele af rummet gjort klar til det, men I får mulighed for at træffe de sidste valg selv.

Mange kvadratmeter inde betyder i dette tilfælde også mange kvadratmeter ude. Nærmere præcist ligger ejendommen placeret på en 3.271 m2 stor naturgrund med vildtvoksende træer, buske og meget mere. Afslutningsvis er der gode parkeringsmuligheder foran ejendommen, hvor der kan holde kunder og gæster.

En spændende ejendom med mange muligheder. Bestil en fremvisning hos EDC Varde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vesterbækvej 38 , 6800 Varde2.695.000 kr.12.593 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.928 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 184 ㎡Grund: 3271 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2005Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-22 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x