Hjedsbækvej 88, 9530 Støvring

9530 hjedsbaekvej 88 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Luksus og idyl – kun 5 minutter fra Støvring

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/6 – klik på billede –

Hjedsbækvej 88 er beliggende kun få minutters kørsel fra Støvring by, hvor der er mange handlemuligheder, skole, institutioner, butikker, foreningsliv og meget mere. Der er endnu kortere til E45 så bl.a. Aalborg kan nås på 15 minutter. Ejendommen favner bredt naturmæssigt og er en sand perle for alle mennesker der ønsker at bo uendelig smukt og samtidig tæt på det moderne byliv.

Hjedsbækvej 88 byder på masser af plads med 3.1 hektar jord, tilhørende staldbygninger samt en stor garage. Her er der mulighed for at leve drømmen om heste, pladskrævende hobby, grøntsager af egen avl og et familieliv med plads. Størstedelen af jorden ligger omkring ejendommen og derfor er det idealt, hvis man har et ønske om dyr. Ejendommen ligger dejligt tilbagetrukket fra vejen, men er stadig både tæt på Støvring, Suldrup og E45. Her får man fra den lange markvej udsynet ud over de omkring liggende marker og egen jord.

Stuehuset er sat i stand efter alle kunstens regler, og her finder du ikke et rum der ikke er taget hånd om. Det moderne udtryk huset udstråler sammen med en fantastisk beliggenhed er en sjælden kombi, som vi er rigtig glade for at udbyde. Materialevalget er moderne og nogle steder modigt – men der er ingen tvivl om det rammer lige ind i målgruppen.
Ud over at stuehuset er moderniseret er staldbygningerne også blevet renoveret. Det betyder at alle gulve er blevet fjernet og støbt på ny. Det betyder bygninger der har et utal af anvendelsesmuligheder. Om det er festsal, garage, træningsrum og opbevaring til firmaet – som det er idag eller noget helt andet man drømmer om – så kan bygningerne imødekomme det. Garagen samt træningsrummet er lavet med gulvvarme ligesom stueplan er i selve stuehuset.

Udenoms arealerne på Hjedsbækvej 88 er fantastiske og giver mulighed for det meste. Huset ligger godt trukket tilbage på de 3.1 hektar og giver en kærkommen mulighed for de næste ejere at bruge ejendommen til lidt af hvert.
Hjedsbækvej 88 er virkelig en ejendom vi sjældent får lov at udbyde og er en man ikke bør snyde sig selv for. Drømmer du om livet på landet, de magiske 5 minutter fra både Støvring og E45 er dette ejendommen du skal med ud at se….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjedsbækvej 88 , 9530 Støvring3.995.000 kr.15.135 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.027 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 164 ㎡Grund: 31000 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1960Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-21 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x