Vibevej 2, 8990 Fårup

8990 vibevej 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velholdt og renoveret villa med den skønneste udsigt

På en rigtig god beliggenhed i Fårup og med den flotteste udsigt over landskabet udbydes denne flotte og velholdte bolig som sælger har opført i 1966 og senere tilbygget på flotteste vis i 1972, så man i dag kan nyde godt af 218 etagemeter.

Siden opførelsen har sælger løbende vedligeholdt og renoveret boligen, så den står i en god indflytningsklar stand. Af renoveringer kan bl.a. nævnes at taget er udskiftet til sorte betontagsten, badeværelset er ca. 10 år gammelt og køkkenet er ligeledes flot moderniseret.

Man bydes velkommen i entré med klinker og herfra adgang via lille mellemgang til badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Videre kommer værelsesafdelingen med 2 gode værelser samt et stort soveværelse med skabsvæg og udgang til den hævede træterrasse, som vi kommer tilbage til. I den anden ende af huset findes det lyse og velholdte køkken med alt i hvidevarer og beliggende direkte op af den store vinkelstue. Her er det oplagt at lave køkkenalrum, hvor man kan få det flotteste gennemgående lys. Fra stuen er der udgang til den store og hævede træterrasse med en flotteste landskabsudsigt – ingen tivil om at her lever man om sommeren. Fra terrassen er der trappe ned til haven.
I underetagen er der 84 m² med højt til loftet og niveafri udgang til haven. Her er det oplagt og der er forberedt, til at lave 2 værelser og et ekstra badeværelse, hvis der skulle være brug for det. Derudover et stort vaskerum og et disp. rum. Derudover er der med udgang udefra et stort værksted på knap 24 m² med elektrisk og isoleret port.

Udvendigt er der udover carport til bilen, den skønneste have og mange flere terrasser og hyggekroge.

Fra ejendommen er du så centralt i Fårup at der er 200 meter til skolen og idrætsforeningen og kun en kort tur til købmanden. Derudover er Fårup skønt beliggende midt i mellem Randers og Hobro og lige ved Purhus-afkørslen på E45, så du er nemt på motorvejen både syd- og nordpå.

Velkommen til Vibevej 2, en fantastisk villa med den flotteste udsigt!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vibevej 2 , 8990 Fårup1.395.000 kr.8.177 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.342 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 134 ㎡Grund: 805 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1966Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-26 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x