Kr Jepsensvej 14, 7960 Karby

7960 kr jepsensvej 14 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hyggeligt hus i frieomgivelser med fjordudsigt

Det lille gule hus ligger i Hvidbjerg på den vestlige del af Mors i landlige omgivelser med en skøn fjordudsigt fra 1. salen. Naturskønt område nær Limfjorden og få km. fra Hvidbjerg By, der både har dagligvareindkøb, børnepasning, skole, hal, kulturcenter mv. Huset kan både benyttes til helårs- og fritidsbolig (flexbolig). En hyggelig bolig med følgende indretning: entre med trappe til 1. sal, og fra entreen er der indgang til stue og et mindre badeværelse med bruser. Stue er super hyggelig med udsigt over marker, brændeovn og i åben forbindelse via bue til køkken. Fra stuen er der et godt soveværelse med udsigt til haven. Et lyst og velindrettet køkken, der også er i åben forbindelse med alrum og her er der god plads til spisebord. Fra alrum er der baghus / fyrrum med plads til bl.a. opbevaring og vaskemaskine. 1. salen består af opgang til stue med kvist og skøn udsigt over landskabet. Fra stuen er der et dejligt værelse med udgang til en større ophævet vestvendt terrasse med en vidunderlig udsigt til natur og Limfjorden. Grunden er nem og består af mindre gårdsplads med indkørsel til garage. Hyggelig syd / vestvendt have med græsplæne og terrasse i private omgivelser grundet beplantning og stakit. Det lille gule hus er fritliggende i et roligt naturskønt område med en dejlig fjordudsigt, og en hyggelig bolig, der både kan benyttes til helårs- og fritidsbrug….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kr Jepsensvej 14 , 7960 Karby415.000 kr.3.132 kr/㎡Ejer Udgifter: 964 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 135 ㎡Grund: 440 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1915Sidste tilstandrapport er fra: 2007-05-22 check den her

Kr Jepsensvej 14, 7960 Karby

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot og velholdt villa med kig til fjorden

Er I på udkig efter et hyggeligt og nemt hus/fritidshus med fjordkig og beliggende i særdeles naturskønt område, så se med her!
På Kr Jepsensvej 14 i udkanten af Hvidbjerg finder I denne fine bolig. Her kommer man til at bo utroligt billigt uanset om det er til helårs- eller fritidshus.

Hvidbjerg er et område, der danner de helt rigtige rammer for jer, som sætter pris på fantastisk natur, fred og ro og samtidig med få kilometer til alt. Der er knap 3 km. Til Sydvestmors friskole (0.-9. klasse), børnepasning og sportshal med gode muligheder for fritidsaktiviteter. Der er 3,4 km til indkøb. I byen er også slagter, bager, frisør, plejehjem og meget andet. En rigtig god og velfungerende landsby, der har det hele uanset om du er barn, ung, voksen eller ældre. Skal du mod Nykøbing eller Vils, kan de nås på hhv. 16 og 10 min. i bil. Hvad end I er klar til at flytte ind i huset, som står med dets hyggelige og charmerende udtryk, eller om I ønsker at sætte jeres eget præg på jeres fremtidige hjem, får I mulighed for begge dele her på adressen. Denne villa indeholder 135 veldisponerede kvadratmeter fordelt på 2 plan. Huset er opført i 1915 og ombygget i 2010 med tilhørende garage på 12 m2.

Indretning: Lys entré med trappe til 1. sal. Samt indgang til et fint badeværelse med lyse fliser. Rummelig stue med mange indretningsmuligheder. Der er et skønt lysindfald i stuen. I forbindelse med stuen er et pænt og lyst værelse med en god størrelse samt køkken/alrum Køkken/alrummet er lyst og rummeligt og har godt med skabsplads samt spiseplads. Fra køkken/alrummet er der adgang til et gennemgangsværelse med skabe med videre indgang til fyrrummet, hvorfra der er udgang ud til. På 1. sal er er der en stor stue samt et godt og stort værelse med videre udgang til terrasse med flot udsigt! En rigtig fin 1. sal, hvor der er charmerende bjælker og et dejligt lysindfald.

Huset er beliggende på en nem grund hovedsageligt udlagt i græs og enkelte beplantninger. Grunden har en god størrelse, der ligesom huset egner sig til både helårs- samt fritidsbenyttelse, da der er minimal vedligeholdelse på grunden. Grunden grænser op til åbne marker, så der er en dejlig udsigt over de åbne vidder og mod Limfjorden.

Et idyllerisk hus i fredelige omgivelser med en beliggenhed i naturskønt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kr Jepsensvej 14 , 7960 Karby545.000 kr.4.113 kr/㎡Ejer Udgifter: 934 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 135 ㎡Grund: 440 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1915