Præstegårdsvej 58, 9760 Vrå

9760 praestegardsvej 58 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Drømmehuset med Pool og Wellness

Velkommen til dit nye drømmehus i naturskønne omgivelser nær Børglum Kloster. Dette store og velindrettede poolhus er det perfekte hjem for dig, der ønsker at bo i fredelige og naturskønne omgivelser. Beliggende i det idylliske marklandskab nær Børglum Kloster, tilbyder dette hus masser af plads til både afslapning og aktiviteter – inklusiv en luksuriøs wellnessafdeling med swimmingpool og sauna.
Med hele 385 m² fordelt på to etager, er dette hjem både rummeligt og indbydende. De lyse rum giver en behagelig atmosfære, og den gennemtænkte indretning gør det nemt at invitere familie og venner. Huset har fem soveværelser og tre badeværelser. Der er flere opholdsområder, inklusiv et gennemgangsrum med bordfodbold på førstesalen og en stor opholdsstue samt en rummelig spisestue i åben forbindelse med et velindrettet køkken i stueetagen. Poolafdelingen med sauna og swimmingpool (7 x 4 x 1,30 meter) er perfekt til afslapning og sjov for både børn og voksne.
Grunden på 3012 m² giver rig mulighed for at nyde livet under åben himmel. På gårdspladsen finder du havemøbler, og den sydvestvendte terrasse er ideel til solbadning og hyggelige stunder – afskærmet af en hæk for ekstra privatliv. Haven er perfekt til fodbold, havespil og leg, med flotte træer og randbeplantning som en smuk, landlig baggrund.
Omgivelserne: Omgivet af åbne marker, tilbyder dette hjem fred og ro samt god afstand til naboerne. Der er mange spændende aktiviteter i nærområdet, hvis du ønsker en udflugt. Børglum Kloster er den nærmeste attraktion, og Family Farm Fun Park ligger også få kilometer væk. Golfspillere kan hurtigt nå Løkken Golfklub, og Vesterhavet og den brede sandstrand i Løkken er kun en kort køretur væk. Her kan du nyde en frisk dukkert, gåture på molen, og besøge byens hyggelige gader for is eller restaurantbesøg.
Udlejning: Huset har allerede en stabil udlejningsindtægt med 10 ugers udlejning, der genererer 60.000-70.000 kr. Derudover er der lavet et budget, der viser et potentiale for en fuld udlejning til 160.000 kr. årligt, hvilket gør det til en attraktiv investering.
Kontakt os i dag for at opleve dette fantastiske hjem med egne øjne og begynd dit nye liv i idylliske omgivelser!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Præstegårdsvej 58 , 9760 Vrå1.595.000 kr.3.723 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.481 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 416 ㎡Grund: 3012 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1926Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-22 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x