Jagtvejen 10A, 6990 Ulfborg

6990 jagtvejen 10a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

1-plans villa/fritidshus nær hav og fjord

I den skønne ferie- og fiskerby Thorsminde, omgivet af både Vesterhavets brusende bølger og Nissum Fjords rolige vande, ligger denne 1-plans villa/fritidsbolig. Her nær havnemiljøet ideel til fiskeri og sejlture, og praktisk nær indkøbsmuligheder, restaurant, kiosk m.v.

En unik mulighed da villaen her både kan benyttes som helårsbolig, men også som fritidsbolig. Huset er beliggende for enden af rolig stikvej centralt i byen. Er opført i gule teglsten, vinduer i træ og med bølgeeternittag. Dertil er en garage samt to gode disponible rum.

Er indrettet med entre – en fordelingsgang til to gode værelser og et rummeligt soveværelse med god skabsplads – badeværelse med gulvvarme og bruseniche – køkken/alrum med stor foldedør ind til rummelig spise-/opholdsstue med brændeovnsindsats. Her er udgang til flisebelagt terrasse ud til haven. Bryggers/baggang med god skabsplads og håndvask samt plads til vaskemaskine/tørretumbler – ekstra værelse.

En villa, der fremstår i original, men velholdt stand, med gode muligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jagtvejen 10A , 6990 Ulfborg795.000 kr.4.195 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.493 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 175 ㎡Grund: 1174 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1970Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-27 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x