Nørhedevej 46, 6880 Tarm

6880 norhedevej 46 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa på landet mellem Lyne og Sdr. Vium

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/6 – klik på billede –

Dejlig etplans familievilla med 5 værelser beliggende på landet mellem de to landsbyer Lyne og Sdr. Vium – lige straks med cykelsti til begge byer lige udenfor døren.

Villaen blev væsentlig tilbygget i 1987, hvor stuen, soveværelse og havestuen blev tilføjet, vinduer og udvendige døre er skiftet til plastic for ca. 10 år siden, og i 2019 blev varmesystemet ændret til luft-til-vand varmepumpe, således har villaen fået et flot energimærke C.

Villaen ligger på en 2.210 m2 stor grund, hvor bygningerne er trukket behageligt tilbage på grunden, så man dels har en dejlig stor sydvendt have og et lille skovstykke, der giver godt læ.

Velkommen indenfor enten via bryggers eller entré. Bryggerset er med klinkegulv, håndvask og med installation til vaskemaskine og tørretumbler. Videre til det hyggelige køkken med spiseplads. Herfra har du adgang til den rummelige entré/fordelingsgang, med adgang til to gode lyse værelser, badeværelset med bruseniche og gulvvarme. Åbning til en kort mellemgang, hvor man finder endnu et værelse, et kontor, samt den rummelige tilbyggede stue. Her findes også det nuværende soveværelse
Fra stuen kan der åbnes til den lyse indbyggede udestue og herfra er der direkte udgang til den dejlige sydvendte terrasse og flotte have.

I haven findes endnu en dejlig flisebelagt læfyldt terrasse, ligesom der er flere hyggelige kroge rundt om huset. Grunden er godt skærmet af høj bøgehæk mod øst, mens træer og buske omkranser resten.

Lyne by er et lokalsamfund, hvor fællesskab og sammenhold er to ord som beskriver byen meget godt. Byen byder blandt andet på købmand, vuggestue og friskole.
Lyne ligger i smørhullet til flere større handelsbyer, heraf kan f.eks. nævnes med ca. 12,5 km til Tarm, 17 km til Skjern, 16 km til Nørre Nebel og 17 km til Varde.

Her er mulighed for brug af flexboligordningen.

Kontakt EDC i Tarm for en fremvisning på tlf. 97 37 32 55…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørhedevej 46 , 6880 Tarm625.000 kr.3.952 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.006 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 155 ㎡Grund: 2210 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1950Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-29 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x