Tranehusene 65, 2620 Albertslund

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Usædvanlig flot kælder med badeværelse

Med en af Godthåbsparkens virkelig gode beliggenheder – med helt fri grøn udsigt mod syd – sælges et af de store rummelige 2-plans rækkehuse i nyeste afsnit af bebyggelsen. i Ialt 162 etagemeter (inkl kælder) med albuerum for den meget pladskrævende familie. Husene i det nyeste afsnit er kendt for at de ikke har træ på nordfacaden, men er opført i mursten. Samtidig har husene en ekstra bred altan, der samtidig giver en skøn overdækket terrasse i stueplan.

Huset fremstår flot og indflytningsklar, bla med udskiftede vinduer overalt i 2013, vedligeholdelsfri alu, renoveret altan i 2022, og en usædvanlig god og brugbar kælder med stort lækkert badeværelse fra 2019.

Stueetage: Entre med pænt gæstetoilet. Helt vidunderlig stue hvor den frie grønne udsigt er som et kæmpestort maleri. Fra stuen udgang til dejlig overdækket solterrasse og lille have. Pænt,, nydeligt HTH køkken. 1.sal: Flot og lys repos. Stort værelse med fuld skabsvæg, og udgang til den dejlige store altan med nydelige lyse fliser. Yderlige 2 værelser samt flisebadeværelse med brus.

Kælder: Flot totalrenoveret kælder med flere gode disponible rum, sort bryggers med vaskesøjle og flisebadeværelse med brus.

Området: Godthåbsparken er et helt unikt område og rummer så mange gode fællesfaciliteter, at der er vanskeligt at nævne dem alle. Her er bl.a. et stort livredderovervåget svømmebad, derudover er her tennisbaner, masser af gode legepladser, boldbaner, udendørs motionsredskaber og meget andet. Med andre ord et Eldorado for børn og deres forældre. Brillesøen, er et dejligt stykke natur, ligger lige foran huset. Der er både ænder, svaner, gæs, skarv, hejre og skildpadder. Huset ligger også kun 500 meter fra Vestskoven og man har mange buslinjer indenfor 200 meter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tranehusene 65 , 2620 Albertslund3.148.000 kr.23.994 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.860 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2010Størrelse: 108 ㎡Grund: 124 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1972Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-27 check den her