Kalkværksvej 3, 7790 Thyholm

7790 kalkvaerksvej 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn hesteejendom på det smukke Thyholm

Velkommen til Kalkværksvej 3 – en storslået ejendom på 2,8 hektar, der byder på en imponerende ridehal på 637 m² og en udbygning på 370 m² med 11 rummelige hestebokse. Her finder du også en velanlagt ridebane og flere hestefolde, hvilket gør dette sted til det ideelle hjem for hesteelskere. Drømmen om et liv på landet i fredelige og trygge omgivelser kan nu gå i opfyldelse, samtidig med at dine fritidsinteresser får plads til at blomstre.
Allerede ved ankomsten fornemmer man den unikke atmosfære omkring stuehuset, ridehallen og de udendørs faciliteter. Dette er et paradis for heste folk, men det har også stort potentiale for andre fritidsaktiviteter – kun fantasien sætter grænser for mulighederne i de velholdte udbygninger. Ejendommen ligger midt i naturskønne omgivelser, kun to kilometer fra Hvidbjerg, som byder på indkøbsmuligheder, folkeskole og idrætsfaciliteter.
Hjemmet er gennemrenoveret og byder på et nyt og moderne køkken med masser af plads og direkte adgang til en østvendt terrasse. Her kan du nyde din morgenkaffe og udsigten over haven og den udendørs ridebane. Fra køkkenet træder du ind i den rummelige dagligstue, der har gode indretningsmuligheder med plads til både et stort spisebord og en hyggelig tv-afdeling. De mange vinduer lader et behageligt lys strømme ind og giver en vidunderlig udsigt over den velplejede have.
Den lyse entre har god skabsplads, og det praktiske bryggers er pænt indrettet med plads til en vaskesøjle. Badeværelset emmer af romantik og landlig charme med både bruseniche og badekar samt synlige mørke bjælker. Boligen rummer tre lyse værelser; ét i stueplan med walk-in closet og to på første sal, begge med loft til kip og skøn udsigt over den flotte natur. Førstesalen byder også på et rummeligt repos med skabsplads og flere anvendelsesmuligheder.
Hjemmet har lyse lofter, som sammen med de hvide vægge og mange vinduer skaber et lyst og indbydende hjem. Haven er smukt anlagt med frugttræer og flere terrasser, hvoraf nogle er overdækkede. Her finder du hyggelige kroge, der indbyder til afslapning og samvær med familie og venner.
Lad drømmen om at bo på landet med egen ridehal blive til virkelighed. Tag med os på en fremvisning af denne fantastiske landejendom – alt sammen i cykelafstand til Hvidbjerg, Limfjorden og smuk natur. Ring i dag på 97 85 19 00, så aftaler vi en tid, der passer dig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kalkværksvej 3 , 7790 Thyholm1.995.000 kr.10.567 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.620 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 185 ㎡Grund: 28671 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1907Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-21 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x