Poppelvej 13, 9370 Hals

9370 poppelvej 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Poppelvej13, Hou, 9370 Hals

Først række i Hou – skøn villa med fantastisk udsigt til Kattegat

Mens dyrelivet bevæger sig til lands og til vands, vågner I en søndag morgen stille op til havens blide brise og de vippende master i Kattegat. Morgenmaden gøres klar og tages med på en rigtig kort gåtur ned til Kattegat, hvor solen rejser sig. Så smager kaffen altså lidt bedre!

Huset er i 1,5 plan og ligger på hjørnet af Poppelvej og Kystvejen, som er en fantastisk beliggenhed, hvor naturen og roen sætter tempoet – og så i gåafstand til en is og en øl på havnen i Hou.

Indretningen har en dejlig retro sjæl, men man kan sagtens sætte sit eget præg med indretning og maling. Der er en bedårende udsigt til vandet fra 1.salen og masser af mulighed for at indrette en fed ungdomsafdeling, udsigtsstue eller noget helt tredje. Resten af huset indeholder en baggang og en forgang, spisekøkken, charmerende badeværelse, gæstetoilet og to værelser, samt lys og rummelig stue. Stilen er enkel og nemt at gå til.

Hou har mange sommergæster qua de nærliggende næsten 4000 sommerhuse, mens byen ude for sæson har et godt lokalsamfund med idrætsklub, skole til 6. klasse og så med kun 35 minutters kørsel til Aalborg.

Der er generelt i Hou mulighed for FlexBolig, der betyder at du kan bruge din helårsbolig som sommerhus – uden bopælspligt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Poppelvej 13 , 9370 Hals1.795.000 kr.9.102 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.271 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 198 ㎡Grund: 950 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1916Sidste tilstandrapport er fra: 2022-08-25 check den her

Poppelvej 13, 9370 Hals

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Poppelvej 13, Hou, 9370 Hals

1½ plans villa med udsigt til Kattegat og på dobbeltgrund
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed… er helt i top her! Beliggende på hjørnet af Poppelvej og Kystvejen får du her en villa med udsigt til Kattegat – og i absolut gåafstand til havnen i Hou. Fra huset kan du se de vippende master og smage saltvandet fra Kattegat. Det dufter af højt til himlen her.

Huset er beliggende på en 1653 kvm. stor grund. Så der er virkelig god plads omkring huset, så det er kun fantasien og pengepungen, der sætter grænserne for, hvad du kan gøre her. Man kan sagtens flytte ind og mærke efter, hvad der skal gøres – men der findes måske også dem, som kan finde på en større renovering fra starten. Der er fin udsigt fra 1. salen – og mulighederne er mange. Du finder bedst ud af, hvad ejendommen kan – og dine muligheder – når du har været og kigge, så tøv ikke med at kontakte EDC, så viser vi dig gerne villaen.

Der er en skøn gårdhave på bagsiden af huset, hvor man nyder læ og udsigten til det store kastanjetræ. Det er tydeligt at mærke, at ejendommen har været i sælgers eje i mange år, men ejendommen er også fint løbende vedligeholdt.
Der er baggang og forgang, spisekøkken, badeværelse og gæstetoilet og 2 værelser og stue i stueplan. På 1. salen, hvor svigermor boede før, er der et tudsegammelt køkken, stue med FANTASTISK udsigt til vandet og et soveværelse mod vest.
Hou byder om sommeren velkommen til et hav af turister, som besøger havnemiljøet, får en is eller handler ved den gode DagligBrugs. Udenfor sæsonen indfinder roen sig og så er skolen, hallen og havnemiljøet omdrejningspunkterne. Der er 35 minutters kørsel til Aalborg….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Poppelvej 13, 9370 Hals1.375.000 kr.6.973 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.352 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 198 ㎡Grund: 1653 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1916