Birkevej 3A, 5462 Morud

5462 birkevej 3a 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Lækker indfllytningsklar villa på skøn beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/6 – klik på billede –

Med en fantastisk placering i det attraktive Morud, byder vi her velkommen til en etplansvilla, hvor planløsningen er her helt i top med plads til både børnefamilien og gæsterne.

I finder blandt andet hele fire fine værelser og to badeværelser, der er placeret i hver sin ende af huset. Samlestedet er det store køkkenalrum, der binder de resterende rum sammen og skaber et hyggeligt opholdsrum for hele familien. Her bidrager loftsvinduerne og de store vinduespartier ligeledes med et fantastisk lysindfald.

Boligen fremstår moderne og stilren, hvor de anvendte hvide og klassiske køkkenelementer med sort bordplade går igen på både badeværelse og i bryggers og skaber en rød tråd. Bryggerset fremstår flot og let anvendeligt med god plads til at klare hverdagens gøremål.
Baghaven er ikke en undtagelse og lever op til resten af ejendommens standarder. Hækken, der afskærmer og skaber privatliv kombineret med de grønne omgivelser for enden af et lukket vænge, giver alle forudsætningerne for at nyde tilstedeværelsen med bold og leg i haven eller en kop kaffe på den rummelige terrasse, der er hævet med udkig til resten af haven.

Udover at ejendommen er placeret på et lukket vænge i Morud, gør den korte afstand til indkøb, daginstitutioner, skoler og fritidsaktiviteter hverdagen super bekvemmelig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkevej 3A , 5462 Morud3.495.000 kr.18.821 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.694 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 167 ㎡Grund: 801 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2007Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-20 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x