Holmevejen 30, 4293 Dianalund

4293 holmevejen 30 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

HESTEEJENDOM TIL FAMILIEN, ERHVERV ELLER HOBBY

Åbent hus med tilmeldingskrav 9/6 – klik på billede –

Søger du en hesteejendom med mulighed for 2-familiesbolig, erhverv eller en pladskrævende hobby. Derudover skal det nævnes at varmekilden er skiftet til luft til vand.
Her får du en unik beliggenhed med udsigt over en smuk natur, samtidig med gode udlænger, en fantastisk bolig med plads til den store familie eller til jer der ønsker 2 separate boliger.
Indkørsel til stor gårdsplads med carport til bil og hestetraileren, udhus til opmagasinering af haveartikler. Stor og lækker længe med god loftshøjde, et dejligt lys, bred staldgang samt 5 gode hestebokse med vandkopper. I stalden er der trukket vand til vask af hest og direkte udgang til grunden. Sadelrum med mulighed for opvarmning, fyrrum og stort værksted med port begge med adgang til gårdspladsen med indlagt vand.

Jorden er beliggende i ét stort stykke bag ejendommen indrettet med folde hvor, der er opført læskur så hestene nemt kan søge ly, 20 x 60 ridebane. Her er en fantastisk udsigt over de åbne marker til Torbenfeldt skoven. Du kan ride, cykle eller løbe dig en tur i de smukke omgivelser og i skoven. Udsigten rækker også til et kig mod Åmosen, der er et naturreservat hvilket gør ejendommen har et helt fantastisk dyre -og fugleliv med både træk og rovfugle der passerer.
Ejendommen er beliggende på landet men samtidig centralt til alle fornødenheder og dagpleje tæt på. Bo 5 min. fra Dianalund med gode indkøbsmuligheder, skole, gode sportsfaciliteter, daginstitutioner, ca. 25 min kørsel til Kalundborg, gode pendlermuligheder til København både via tog samt ad Syd motorvejen. Derudover er du i cykelafstand til Kragerup Gods og Birkegårdens Haver.

Boligen er pt. opdelt i 2 boligenheder, men det er nemt at fjerne en væg og benytte hele boligen i ét.
Bolig 1: Entré, soveværelse, stort bryggers med vask, installation til vaskemaskine og tørretumbler. 2 badeværelser med toilet, brus, vask samt gulvvarme. 2 gode soveværelser. Stort og dejligt køkken alrum og stue i ét med en unik udsigt over det smukke sceneri. Den hyggelige have er nemt anlagt med græs, smuk beplantning, frugttræer og 2 skønne terrasser.

Bolig 2: Entré, kontor/disp. rum, dejligt badeværelse med brus, toilet og vask. Stor stue i åben forbindelse med stort køkken alrum begge med udgange til terrassen og haven. Det hyggelige bålsted er beliggende ugenert, hvor man kan sidde og nyde hestene gå og græsse, samtidig med at man får fred og ro til en fantatstisk udsigt der er ren balsam for sjælen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Holmevejen 30 , 4293 Dianalund2.995.000 kr.7.880 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.160 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 287 ㎡Grund: 16648 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1906Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-21 check den her

Holmevejen 30, 4293 Dianalund

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Ejendom med to boligenheder i naturskønne omgivelser nær Niløse

Ønsker I et hjem, hvor I kan forene familielivet med flere generationer under samme tag, så er denne delevenlige ejendom nær Niløse noget for jer. Ejendommen er opdelt i to boligenheder og byder på en god planløsning, som sikrer jer både privatliv og samvær. Udenfor venter en dejlig grund med hestefaciliteter. Endelig bor I nær naturen, og samtidig finder I hverdagens gøremål indenfor overskuelig rækkevidde. Den ene boligenhed består af et stort opholdsmiljø med åben forbindelse mellem stue og k…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Holmevejen 30 , 4293 Dianalund3.295.000 kr.8.738 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.974 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 287 ㎡Grund: 16648 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1906