Ribe Landevej 249, 7100 Vejle

7100 ribe landevej 249 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

NATURSKØN STORVILLA MED EGNE SØER TÆT VED VEJLE C

Selvom Danmark er et land uden bjerge, er der alligevel steder, hvor istidens virke har formet imponerende landskaber med dybe ådale og maleriske højdedrag. Det er netop midt i denne betagende natur, denne liebhaverejendom ligger – lige uden for Vejle og på grænsen til det spændende naturområde med det smukt klingende navn, Kongens Kær. Og det er netop det, der er så særligt ved omgivelserne omkring Vejle, at der lige uden for bygrænsen befinder sig den mest storslåede natur og samtidig kun 2,5 km til Bryggen, Vejle Centrum med et skønt caféliv og masser af shopping.

Engang var her dambrug på stedet, men søerne er i dag omlagt til 3 store private søer med charmerende åløb imellem sig og endda et mindre vandfald, og vandets sagte klukken danner sammen med fuglenes sang bagtæppe for denne idylliske bolig.

Her er scenen sat for et liv i særklasse fyldt med muligheder. Med 340 kvadratmeter bolig og en 3,25 hektar stor grund omkranset af skov, tilbydes masser af plads til både indendørs og udendørs aktiviteter. Uanset om du er til fiskeri, jagt, eller ønsker at holde heste i de tilhørende hestebokse og folde, er mulighederne mange.

Boligen fremstår smuk og renoveret med sin hvide facade, store vinduespartier, der spejler naturen udefra og inviterer masser af lys indenfor. Boligen er bygget i 1979 og opdateret i 2019 med ny facade, vinduer, tag og et moderne køkken, hvilket giver et frisk, lyst og enkelt udtryk. Naturens panorama indrammes smukt fra boligens indre, skabende ro og fordybelse med hver detalje designet til at harmonere med omgivelserne.

En skulpturel, arkitektonisk trappe leder op til boligens andet niveau, hvor en lys og luftig atmosfære møder et stilrent design i smuk kontrast til det omkringliggende frodige landskab. Den rummelige bolig tilbyder endda mulighed for, at flere generationer kan bo sammen, eller for at kombinere privat- og erhvervsliv, da overetagen fungerer næsten som en separat lejlighed med eget køkken, bad, og masser af værelser og ekstra plads.

Udemiljøet byder på duftende blomster, summende bier og lejlighedsvise besøg af havørnen, hvilket gør denne ejendom til en ægte naturperle for dem, der søger hverdagsluksus tæt på naturen. Velkommen til en unik bolig, der dagligt inviterer til at opleve og værdsætte det spektakulære landskab lige udenfor døren, hvor luksus og natur harmonerer på en sjældent set måde.

Velkommen indenfor i denne spektakulære liebhaverejendom!

Velkommen ind
Allerede før du går ind, fornemmer du loftshøjden, på grund af vinduespartiet, der strækker sig helt fra stueetage til første sal. Der er tale om overskud på pladskontoen, når hall’en får lov at strække sig helt til kip, og trappen er i sig selv et lille kunstværk i rummet, hvor lyset strømmer ind gennem vinduerne, og naturens varme går igen i det smukke kinesiske skifergulv, der fortsætter ind i det praktiske bryggers.

Leverummene
Boligens leverum er fordelt på to etager med et stort opholdsrum med spiseafdeling med to kæmpestore vinduespartier, der gør, at du næsten føler, du sidder midt i naturen, og det ene kan endda åbnes helt op. Derfor er det også kærkomment, at selve stuedelen er lidt mere tilbagetrukken, som en rolig hule til hyggestunder med ild i brændeovnen. Også på førstesalen er der to gode opholdsarealer, hvoraf det ene har endnu et unikt vinduesparti ud mod naturen.

Køkken?alrum
Du finder hele to køkkener – et på hver etage – hvor det i stueetagen er fra 2019, og fremstår med fine, mørke elementer og generøs bordplads, hvilket er perfekt for enhver madentusiast. Her er både vinkøl – og ekstra vinkøl i bryggerset, hvis man mangler – grebsfrie elementer for et enkelt udtryk samt en smuk marmorbordplade. Foran køkkenet er der plads til et loungemiljø, hvor det er oplagt at nyde snacks og et glas vin, mens maden tilberedes. På førstesalen er der tale om et thekøkken, som, selvom det er mindre, stadig tilbyder fin plads og funktionalitet.

Mastersuite
Master-suiten i husets stueetage er usædvanlig rummelig med eget badeværelse og et stort walk-in-closet plus yderligere en stor, indbygget skabsvæg. Soveværelset har gulvtæppe med en tyk luv, der går igen i walk-in-garderoben og forstærker rummets luksuriøse fornemmelse. Badeværelset er enkelt, men elegant med sin rolige, grå og hvide farvepalet og byder på masser af plads.

Værelserne
Det er ikke værelser, denne bolig mangler, for her er hele fem af slagsen ud over master-suiten og de mange opholdsarealer og fordelingen med fire mindre øverst og et stort nederst danner en funktionel og praktisk planløsning. I stueetagen er der yderligere et toilet, mens førstesalen byder på badeværelse med brus.

Uderum
Rundt om huset udfolder en smuk have sig delvist med velplejet græs og vild natur ved søbrederne, suppleret af højtravende træer rundt om grunden. En charmerende havepavillon midt imellem søerne og terrasser, der smelter sammen med søbredden, giver en sømløs overgang mellem inde og ude på varme sommerdage.

Faciliteter
Denne ejendom er fremstillet af materialer af høj kvalitet og har store, lyse rum og et stilrent design, der emmer af luksus. Akustiklofter i køkken og stue samt en varmepumpe er blot nogle af de praktiske detaljer, der sikrer et behageligt indeklima. Derudover kombinerer et udhus med hestebokse og rigelig plads til maskiner funktionaliteten udenfor. Der er på ejendommen installeret solceller, som sikrer et energieffektivt forbrug på ejendommen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ribe Landevej 249 , 7100 Vejle6.695.000 kr.18.556 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.165 kr/mdrVillaEnergimærke: A2020Størrelse: 340 ㎡Grund: 32568 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1979Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-26 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x